Αποστόλης Τότσικας: H λέξη «όμορφος» τείνει να γίνει bullying

Αποστόλης Τότσικας: H λέξη «όμορφος» τείνει να γίνει bullying

«Ας το ξεπεράσουμε αυτό γιατί» είπε σε συνέντευξη ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή του

totsikas_omorfos
O Αποστόλης Τότσικας μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Ηλέκτρα» της δημόσιας τηλεόρασης, τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής.

Ο ηθοποιός ακόμη, αναφέρθηκε στο bullying που κρύβει για τον ίδιο, ο χαρακτηρισμός «όμορφος», όταν δέχτηκε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Δύο στις 10». Ο ίδιος είπε: «Αυτό το “όμορφος” γενικά τείνει να γίνει bullying απέναντι στους ανθρώπους οι οποίοι είναι όμορφοι. Ας το ξεπεράσουμε αυτό γιατί, τώρα, τι να μιλήσουμε; Για τους πρωταγωνιστές του εξωτερικού; Δεν είναι ομορφιάς ή ασχήμιας, είναι θέμα του πόσο επενδύεις στον ρόλο σου και πόσο επενδύεις σε αυτό το πράγμα που λέγεται δουλειά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyq8hmkdn5gp)

Όσο για τους λόγους που επέλεξε την υποκριτική, ο Αποστόλης Τότσικας απάντησε: «Ποτέ δεν έκανα αυτό το επάγγελμα για να δείξω σε κάποιον τι αξίζω. Το έκανα επειδή είχα ανάγκη να το κάνω από πολύ μικρός. Είτε υποσυνείδητα είτε συνειδητά λόγω του πατέρα μου, που ήταν ηθοποιός κι έχω μεγαλώσει στο θέατρο. Δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι, με ενδιαφέρει να γίνομαι καλύτερος εγώ. Αν έχεις πίστη στα πράγματα και συνέπεια, δεν πρόκειται να σε προδώσει το αποτέλεσμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Η ιστορία του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου που τον έπιασε για απάτη η Αρχή για το Ξέπλυμα

48ωρο κακοκαιρίας: Πότε και πού θα το στρώσει στην Αττική - Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σκάνδαλο στο παλάτι του Μονακό: Εκατομμύρια για τις πρώην του Αλβέρτου, τα εξώγαμα τέκνα του και για... «μυστικές αποστολές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης