Δήμητρα Βαμβακούση: Η συνάντηση με την Ελένη Φουρέιρα στο κέντρο που εμφανίζεται - Ήρθα γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί, λέει

Δήμητρα Βαμβακούση: Η συνάντηση με την Ελένη Φουρέιρα στο κέντρο που εμφανίζεται - Ήρθα γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί, λέει

«Με όλα αυτά τα χορευτικά, που έκανες σήμερα πιστεύω ότι θα γεννήσεις όπου να 'ναι» της είπε η τραγουδίστρια

dimitra-vamvakousi
Μία συνάντηση με την Ελένη Φουρέιρα είχε η Δήμητρα Βαμβακούση, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Εκείνη και ο σύζυγός της μπορεί να περιμένουν από μέρα σε μέρα το παιδί τους, ωστόσο δεν χάνουν ευκαιρία για να διασκεδάσουν, καθώς έχουν πιεσμένο πρόγραμμα.

Το ζευγάρι εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο που έχει για να τον περάσει μαζί. Το βράδυ της Παρασκευής διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Ελένη Φουρέιρα.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν από κοντά, ενώ δημοσίευσαν στα social media κι ένα βίντεο μαζί. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Βαμβακούση ανάρτησε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κλείσιμο
Η συνάντηση της Δήμητρας Βαμβακούση με την Ελένη Φουρέιρα
Σε αυτό, η Ελένη Φουρέιρα προβλέπει πως με τόσο χορό που έριξε η Δήμητρα Βαμβακούση, το μωρό έχει πάρει ήδη θέση και θα γεννηθεί από στιγμή σε στιγμή.

«Λοιπόν, ήρθα, γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί. Εννοείται, ότι από την πρώτη στιγμή που σε είχα δει στα Mad, με είχες βοηθήσει πάρα πολύ αυτό που είχε πει για την μητρότητα και είναι και το νούμερο ένα θηλυκό. Ήρθα μπας και κατέβει, πρέπει να πάμε στο μαιευτήριο», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Δήμητρα Βαμβακούση.

Τότε, η Ελένη Φουρέιρα της απαντά: «Με όλα αυτά τα χορευτικά, που έκανες σήμερα πιστεύω ότι θα γεννήσεις όπου να 'ναι. Αύριο, μεθαύριο θα εμπεδωθεί το μωρό εκεί που πρέπει».


Ειδήσεις σήμερα:

Άγιος Παντελεήμονας: Ασύλληπτος ο δράκος των ασανσέρ - Αλλοδαπό νεαρό που μιλά σπαστά ελληνικά αναζητά η ΕΛΑΣ

Γεωργία: Η απίστευτη ιστορία των διδύμων που χωρίστηκαν στη γέννα και βρέθηκαν μέσω TikTok

Ταϊλάνδη: Viral το βίντεο με Ταϊλανδέζα να βγάζει βόλτα το λιονταράκι της... μέσα σε μια Bentley

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης