Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Είχα άρνηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Είχα άρνηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου

«Το χειρότερο είναι να φεύγει έτσι σιγά-σιγά ο άνθρωπός σου» αποκάλυψε ο ηθοποιός

georgakopoulos_141
Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου.

Αρχικά, αποκάλυψε: «Η μητέρα μου είχε ένα θεματάκι ανάλογο της μητέρας μου στο έργο "Humans". Όχι ακριβώς άνοια αλλά έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και άρχισε πια να ξεχνάει πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν έτσι όπως θα έπρεπε να ήμουν με την μητέρα μου. Δηλαδή δεν μπορούσα να το δεχθώ, είχα μια άρνηση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyopw4mrv16x)
Κλείσιμο

Αμέσως, πρόσθεσε: «Όταν κάποιος σε ρωτάει συνέχεια τα ίδια πράγματα, ρε παιδί μου, δεν μπορείς να το δεχθείς. Αρχίζεις και θυμώνεις και θέλεις να τον διορθώνεις. Κάτι το οποίο βέβαια είναι ακριβώς ένα τίποτα και το θέμα είναι ότι αγχώνεις και τον άλλον. Είναι αυτά τα πράγματα τα οποία δεν τα ξέρεις σίγουρα αλλά βγάζεις και το δικό σου πρόβλημα».

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Το χειρότερο είναι να σου φεύγει έτσι, σιγά-σιγά, ο άνθρωπος σου ή τουλάχιστον ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Δηλαδή ούτε καν θέλω να το συζητήσω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο μυαλό τους, σίγουρα όμως για εμάς είναι οδυνηρό. Λένε ότι παθαίνεις άνοια γιατί δεν μπορείς να αντέξεις κάποια πράγματα και φεύγεις από την πραγματικότητα και πας κάπου αλλού. Υπάρχει αυτή η θεωρία. Ο άλλος μπορεί να είναι απόλυτα ευτυχισμένος, αυτό δεν το ξέρω. Εγώ όμως δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό και είναι εφιάλτης μου. Οπότε έκανα λάθη και νομίζω ότι μια ευκαιρία εδώ να είμαι ένας γιος πολύ καλύτερος με μεγαλύτερη αντοχή απ' ότι ήμουν».

Ενώ, τόνισε: «Δεν γίνονται συνέχεια τα λάθη, είναι κάποιες στιγμές. Όμως αυτές οι στιγμές είναι που σου μένουν, γιατί μπορεί να είσαι τέλειος με τους γονείς σου σε όλα και να ξεφύγεις 3 φορές και αυτές σου μένουν. Πάντοτε έτσι δεν είναι; Ένας άνθρωπος τα κάνει όλα σωστό, αν κάνει ένα λάθος όλοι το θυμούνται».

Τέλος, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είπε: «Ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να είμαι στο έργο. Είναι λίγο σαν Τσέχωφ που ασχολείται με τα μικρά που είναι εξίσου οδυνηρά με τα μεγάλα, ενδεχομένως και πιο οδυνηρά, γιατί είναι η καθημερινότητά σου, δεν θα συμβούν μια φορά».

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιος Παντελεήμονας: Ασύλληπτος ο δράκος των ασανσέρ - Αλλοδαπό νεαρό που μιλά σπαστά ελληνικά αναζητά η ΕΛΑΣ

Γεωργία: Η απίστευτη ιστορία των διδύμων που χωρίστηκαν στη γέννα και βρέθηκαν μέσω TikTok

Ταϊλάνδη: Viral το βίντεο με Ταϊλανδέζα να βγάζει βόλτα το λιονταράκι της... μέσα σε μια Bentley
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης