Λίλι Γκλάντστοουν: Αποκάλυψε το μήνυμα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την υποψηφιότητά της για Όσκαρ

Λίλι Γκλάντστοουν: Αποκάλυψε το μήνυμα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την υποψηφιότητά της για Όσκαρ

Η ηθοποιός διεκδικεί βραβείο για τον ρόλο της στο «Killers of the Flower Moon» - Ο Ντι Κάπριο δεν κατάφερε να κερδίσει μια υποψηφιότητα στη δική του κατηγορία

gladstone-dicaprio
Η Λίλι Γκλάντστοουν αποκάλυψε ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που τη συνεχάρησαν για την υποψηφιότητά της στα Όσκαρ.

Η 37χρονη ηθοποιός έγραψε ιστορία όταν έλαβε μια υποψηφιότητα για τον Καλύτερο Α' Γυναικείο Ρόλο για την ερμηνεία της στην ταινία «Killers of the Flower Moon», καθώς έγινε η πρώτη ιθαγενής Αμερικανίδα που προτάθηκε στην κατηγορία αυτή.

Και ο επί της οθόνης σύζυγός της, Ντι Κάπριο, ο οποίος υποδύεται τον βετεράνο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου Έρνεστ Μπέρκχαρτ, της έστειλε αμέσως ένα μήνυμα για να της δώσει τα συγχαρητήριά του.

Μιλώντας στην κάμερα του Extra, η ηθοποιός αποκάλυψε το ενθαρρυντικό σχόλιο που της έστειλε μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων την Τρίτη.

Κλείσιμο
«Ήταν τόσο περήφανος και μετά του είπα ότι το παρακολουθούσα με τους γονείς μου και "με γιορτάζαμε, αλλά ήμασταν επίσης όλοι μας πολύ τσαντισμένοι για σένα"», είπε, σημειώνοντας την έλλειψη υποψηφιότητάς του για την ερμηνεία του στο φιλμ του Μάρτιν Σκορσέζε.
Lily Gladstone REVEALS Text from Leonardo DiCaprio After Her Oscar Nom (Exclusive)

Επίσης, πρόσθεσε για τον συμπρωταγωνιστή της: «Έκανε τόσο απίστευτη δουλειά σε αυτό, και, όπως, απλά, έκανε έναν αδύνατο χαρακτήρα τόσο ζωντανό, και έκανε τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη, οπότε θέλω πραγματικά να μοιραστώ αυτή τη στιγμή μαζί του».

Και συνέχισε: «Ξέρετε, μου είπε ακριβώς πριν από τις [Χρυσές Σφαίρες]: "Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, νομίζω ότι είσαι καταπληκτική και είμαι περήφανος για σένα"».

Ο Ντι Κάπριο φρόντισε επίσης να γιορτάσει το επίτευγμα της Γκλάντστοουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Συγχαρητήρια στην αγαπημένη μου φίλη που έγραψε ιστορία στα Όσκαρ, ως η πρώτη ιθαγενής Αμερικανίδα που προτάθηκε για καλύτερη ηθοποιό στην ταινία "Killers Of The Flower Moon" και η τέταρτη ιθαγενής ηθοποιός που κέρδισε ποτέ υποψηφιότητα στην κατηγορία. Και στις άλλες εννέα υποψηφιότητες αυτής της ισχυρής ταινίας - το να λέμε αυτή την ιστορία μαζί με όλους εσάς ήταν τιμή».


Η Γκλάντστοουν δεν έχασε χρόνο για να απαντήσει στον συμπρωταγωνιστή της με σχόλιο κάτω από τη δημοσίευσή του, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ, Λίο. Για όλα αυτά».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Πάμε στον άνδρα μου να του μιλήσεις» - Πώς περιέγραψε η 39χρονη τα τελευταία λεπτά πριν τη δολοφονία στη Χαλκίδα

Τρία παιδιά ομόφυλων ζευγαριών εξομολογούνται: Δεν έχουμε καμία διαφορά από μια στρέιτ οικογένεια

«Η Τζωρτζίνα είχε μια ατυχία, να την έχει μάνα» - Όλη η πρόταση της εισαγγελέως για την ενοχή της Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης