Μαρία Φραγκάκη για Νίκο Συρίγο: Ήθελε να υπερασπιστεί τον Νταλάρα, επειδή του έδωσε συνέντευξη

Μαρία Φραγκάκη για Νίκο Συρίγο: Ήθελε να υπερασπιστεί τον Νταλάρα, επειδή του έδωσε συνέντευξη

«Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ένας δημοσιογράφος που παίρνει συνέντευξη από τον οποιονδήποτε πρέπει να ταυτίζεται με τις απόψεις του» πρόσθεσε

fragkaki-sirigos
Η Μαρία Φραγκάκη σχολίασε τα «πεσίματα» με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους, αλλά και τη θέση που πήρε ο Νίκος Συρίγος ως προς το θέμα, ο οποίος τόνισε ότι δεν συμφωνεί με αυτού του είδους τις συνεντεύξεις. 

Η δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star».

Αρχικά, δήλωσε: «Εμένα με ενόχλησε εξ' αρχής αυτή η συμπεριφορά, ήταν κάτι που δεν περίμενα και δεν το ήθελα από τον Γιώργο Νταλάρα. Δεν του χρειαζόταν και εκείνου. Τον βρήκα πολύ επικριτικό, πολύ απότομο και προσβλητικό απέναντι σε κάποιους επαγγελματίες που κάνουν τη δουλειά τους».

Επίσης, πρόσθεσε: «Όταν απευθύνεσαι σε κάποιον και του λες ότι αυτό που κάνεις είναι ντροπή και στερείται αρχών… παιδιά, αυτά είναι χοντράδες. Δεν με νοιάζει από πού προέρχονται αυτά τα σχόλια, δεν θεοποιώ κανέναν».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyohm3b4lxap)

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν έκαναν τίποτα μεμπτό οι ρεπόρτερς. Πήγαν στην καρδιά του ρεπορτάζ να ρωτήσουν τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης για κάτι που ο ίδιος είχε πει. Δεν ξύπνησαν οι αρχισυντάκτες και οι ρεπόρτερς και είπαν: "Εμείς, θα πάμε σήμερα στον Γιώργο Νταλάρα να τον ρωτήσουμε για τον Αργυρό". Είχαν προηγηθεί δηλώσεις σε Αργυρό, σε Ρέμο, σε τραγουδιστές, σε μπιφτεκάκια και ψωμάκια κτλ. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα γινόταν πέσιμο στη Χαρούλα Αλεξίου ή στον Γιώργο Νταλάρα. Αν αύριο-μεθαύριο όμως κάποιος από αυτούς κάνει μια δήλωση, η οποία συζητηθεί πάρα πολύ και αγγίξει άλλα θέματα, ε θα το προκαλέσει το πέσιμο, πεσίματα γινόντουσαν πάντα και στις εφημερίδες γινόντουσαν πεσίματα».

Σχετικά με τον Νίκο Συρίγο και τη δήλωσή του ότι δεν συμφωνεί με τα δημοσιογραφικά «πεσίματα», η Μαρία Φραγκάκη είπε: «Καταλαβαίνω ότι ο Νίκος Συρίγος ήθελε να υπερασπιστεί τον Νταλάρα, από την στιγμή που είναι ένας άνθρωπος που του έδωσε συνέντευξη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ένας δημοσιογράφος που παίρνει συνέντευξη από τον οποιονδήποτε πρέπει να ταυτίζεται με τις απόψεις του. Το ότι δεν συμφωνεί με τα "πεσίματα" μου κάνει εντύπωση, γιατί όταν πήγε ο Νίκος σε αυτή την εκπομπή, η εκπομπή ήταν αυτό, δεν εξελίχθηκε έτσι στην πορεία. Υποτίθεται ότι ξέρεις σε ποια εκπομπή πηγαίνεις και ποια είναι η σκαλέτα της. Έχω βαρεθεί να ακούω ανθρώπους να κουνάνε το δάχτυλο».

Τι είχε δηλώσει ο Νίκος Συρίγος για τον Γιώργο Νταλάρα

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου μοιράστηκε την άποψή του ο Νίκος Συρίγος για το περιστατικό του Γιώργου Νταλάρα με τους δημοσιογράφους, στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». 

Αρχικά, είπε: «Κάποιος πρέπει να τα πει. Όταν έχει πει 3 φορές ευγενικά ότι έχει πάει να μιλήσει για τον Τσιτσάνη, αυτή η εικόνα, που δε ξέρω αν είναι επιλογή των δημοσιογράφων, των αρχισυντακτών ή όσων τους στέλνουν εκεί, με κάνει και ντρέπομαι. Και αν δεν το καταλαβαίνουμε, έχουμε θέμα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyk9ly4xi8ux)

«Έναν άνθρωπο που μπορεί να μη λέγεται Νταλάρας, να του βάζουμε τις κάμερες σαν ανακριτικούς φακούς, να λέει τρεις φορές ότι πήγε να μιλήσει για τον Τσιτσάνη και να συνεχίζουμε να κάνουμε ότι δεν τον ακούμε… Έχουμε χάσει το μέτρο, έχουμε χάσει απολύτως το μέτρο. Δεν δείχνουμε σεβασμό σε τίποτα», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Γιώργος Νταλάρας βγήκε και ξαφνικά έπεσαν πάνω του όλα αυτά τα παιδιά, που ξαναλέω δεν ξέρω αν ήταν επιλογή τους… Το ότι έδωσε μια συνέντευξη και είπε κάτι τι σημαίνει; Ότι πρέπει να τον κυνηγάμε μια ζωή παντού; Αυτό το πράγμα που γίνεται στα πεσίματα και με τον τρόπο που γίνεται εμένα με θλίβει, με στενοχωρεί, με ντροπιάζει. Αν δεν ντροπιάζει κανέναν άλλον, είμαστε οκ».

Στο τέλος, είπε: «Δεν συμφωνώ με τα πεσίματα στην εκπομπή, στενοχωριέμαι με τον τρόπο που γίνεται η δημοσιογραφία. Εγώ δεν έχω απαντήσει έτσι σε πέσιμο αλλά δεν θα κρίνω την αντίδραση του άλλου. Η βασική ευθύνη δεν είναι των παιδιών αλλά των αρχισυντακτών που τους στέλνουν εκεί με τρέλα. Κάθε άνθρωπος όμως πρέπει να έχει τις αντιστάσεις του. Αν δεν ντρέπεται κανείς γι’ αυτή την εικόνα, τι να σας πω;».


Ειδήσεις σήμερα:

«Πάμε στον άνδρα μου να του μιλήσεις» - Πώς περιέγραψε η 39χρονη τα τελευταία λεπτά πριν τη δολοφονία στη Χαλκίδα

Τρία παιδιά ομόφυλων ζευγαριών εξομολογούνται: Δεν έχουμε καμία διαφορά από μια στρέιτ οικογένεια

«Η Τζωρτζίνα είχε μια ατυχία, να την έχει μάνα» - Όλη η πρόταση της εισαγγελέως για την ενοχή της Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης