Αύγουστος Κορτώ: Μαζί με τον σύζυγό του γιορτάζουν τα 20 χρόνια της σχέσης τους

Αύγουστος Κορτώ: Μαζί με τον σύζυγό του γιορτάζουν τα 20 χρόνια της σχέσης τους

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι για να βγάλουν μια φωτογραφία - Η ανάρτηση του συγγραφέα

κοkorto3
Ο Αύγουστος Κορτώ ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία με τον σύζυγό του, Τάσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο συγγραφέας δημοσίευσε μέσω Instagram, ένα στιγμιότυπο με τους δυο τους να είναι αγκαλιασμένοι μέσα σε ένα ασανσέρ και ο ένας να φιλάει τον άλλο. «20 χρόνια οικογένεια» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, η οποία απέσπασε εκατοντάδες likes και ευχές από τα πρώτα κιόλας λεπτά της δημοσίευσής της.

Δείτε το post

kortw32

Την ίδια ανάρτηση αλλά με διαφορετική φωτογραφία τους, έκανε και μέσω Facebook.

20 χρόνια οικογένεια ❤️

Posted by Αύγουστος Κορτώ on Thursday, January 25, 2024

Το σύμφωνο συμβίωσης μετά από 12 χρόνια σχέσης
Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, το 2016, ο συγγραφέας και ο Αναστάσιος Σαμουηλιδης ή Τάσος, όπως τον αποκαλεί ο ίδιος κατάφεραν να υπογράψουν το σύμφωνο για τα ομόφυλα ζευγάρια -από την πρώτη μέρα εφαρμογής του- όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις που τόσο ο Αύγουστος Κορτώ όσο και ο Αναστάσιος Σαμουιλίδης είχαν κάνει στο Facebook.

«Δώδεκα χρόνια μαζί» είχε γράψει ο συγγραφέας όταν  «ανέβασε» στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα μαζί με τον σύντροφό του.
korto2

«Και καθώς η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, θα ήθελα να εκφράσω για μια ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη μου σε όλες και όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε διεκδίκηση του δικαιώματος στην οικογένεια χωρίς άλλους όρους πέρα από την ελευθερία και την αγάπη. Είστε και θα είστε η δύναμή μας, οι δικοί μας άνθρωποι, και θα μας βρείτε στο πλευρό σας σε κάθε στιγμή του δικού σας αγώνα για την ευτυχία» ήταν το μήνυμά του προς τους φίλους του.

Η φωτογραφία τους από τις διακοπές
Το καλοκαίρι, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν σε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο, μαζί με τον σκύλο τους, το οποίο ανάρτησε ο Αύγουστος Κορτώ στο Instagram.

Φορώντας τα μαγιό τους, οι δύο άνδρες ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστοί, την ώρα που απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε κάποια παραλία.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Αύγουστος Κορτώ έγραψε χιουμοριστικά: «Πατέρα, όταν είναι να βγάλουν σέλφι, ειδοποιούν. Κι αν δεν φαίνομαι αρκετά κούκλος;».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης