Survivor 2024: «Διπλή» αποχώρηση για τους Διάσημους, μετά τον Βολικάκη στην Ελλάδα επιστρέφει και η Καθάργια - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: «Διπλή» αποχώρηση για τους Διάσημους, μετά τον Βολικάκη στην Ελλάδα επιστρέφει και η Καθάργια - Δείτε βίντεο

Ο άγριος καυγάς Αντωνά-Βολικάκη, η «βόμβα» του πρωταθλητή ποδηλασίας, η αντίδραση του «γιγαντιαίου μωρού», η σάτιρα και οι μάχες για το έπαθλο και την παραμονή

MixCollage-25-Jan-2024-01-56-AM-1167
Η Κρίστη Καθάργια από τους Διάσημους είναι η παίκτρια που ηττήθηκε στη μονομαχία παραμονής στο Survivor 2024 και είπε «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο, ακολουθώντας τον συμπαίκτη της στους Κόκκινους Χρήστο Βολικάκη, ο οποίος νωρίτερα αποχώρησε οικειοθελώς «για ιατρικούς και ψυχικούς λόγους» από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μετά από έντονο καυγά που είχε με την Μαρία Αντωνά και αφού έβγάλε στη... σέντρα Ασημίνα και Αλέξη. Αντίθετα στο παιχνίδι παρέμειναν οι Όλγα Πηλιάκη, Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου που είχαν βρεθεί στον τάκο.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (24/1) ξεκίνησε με τις υποψήφιες προς αποχώρηση να σχολιάζουν την ψηφοφορία της Τρίτης.

Την προσωπική της αντίθεση με την απόφαση των συμπαικτών της στους Διάσημους που την έφεραν στον τάκο εξέφρασε η Όλγα Πηλιάκη, δηλώνοντας πως «χθες, από ότι φαίνεται, έγιναν πάρα πολλές συζητήσεις στην ομάδα. Έβλεπα όλη την ημέρα να υπάρχουν πηγαδάκια δεξιά και αριστερά, να συζητάνε διάφορα πράγματα και δεν ήμουν σίγουρη για το τι ακριβώς συμβαίνει. Από ότι φαίνεται, όμως, μάλλον αυτές οι συζητήσεις καθόρισαν και το αποτέλεσμα. Έτσι όπως καθόμουν και τα σκεφτόμουν, λοιπόν, κάτι δεν μου φάνηκε πολύ λογικό. Δεν μου φάνηκε λογικό την πρώτη μέρα της ψηφοφορίας να θεωρείς τον Αλέξη ως τον πιο αδύναμο παίκτη και την δεύτερη ημέρα της ψηφοφορίας να θεωρείς την Όλγα ως την πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας. Επίσης, την πρώτη ημέρα που ψήφιζες τον Αλέξη, δεν γνώριζες ότι ο Σάββας είναι ο μόνος άνδρας που απομένει και έχει χτυπημένα γόνατα;»

«Μπορεί να μην μιλάω πολύ και να μην ανακατεύομαι πολύ σε όλα αυτά που γίνονται αλλά δεν είμαι ηλίθια. Καταλαβαίνω ότι για να επιβιώσεις σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να μην είσαι αρνάκι αλλά λύκος. Εγώ παρόλα αυτά θα συνεχίσω να ψηφίζω δίκαια, θα πάω να μονομαχήσω και αν έχει έρθει η ώρα μου να αποχωρήσω, ας αποχωρήσω» συμπλήρωσε, επίσης, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn6dce2v3ix)


Από την πλευρά της η Δώρα Νικολή έδειξε μεγαλοψυχία με τους συμπαίκτες της στους Μαχητές που την ψήφισαν τονίζοντας πως δεν την ενοχλεί που την έστειλαν στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn5xmwyoql5)


Η Χρύσα Χατζηγεωργίου τα είχε με την Κατερίνα Δαλάκα που ως MVP την έριξε στον τάκο. «Η Δαλάκα ίσως ήθελε την "εξιλέωση" επειδή με διάλεγε όλη την εβδομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων η 20χρονη παίκτρια των Μαχητών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn63im6pp4x)


Με την Δαλάκα τα είχε και ο Σωτήρης Λαμάι, ο οποίος φαίνεται πως δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την ομάδα των Διασήμων, αφού μετά τον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τώρα έχει βάλει στο «μάτι» την 31χρονη πρωταθλήτρια στίβου.

«Η Κατερίνα Δαλάκα προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει ήθος, ενώ δεν ισχύει. Πιθανότατα, τα λεγόμενά της θέλουν να δείξουν αυτό το πράγμα, αλλά οι πράξεις της και η στρατηγική της δεν το δείχνουν. Η στρατηγική της δείχνει ότι είναι πολύ, δεν ξέρω αν είναι κατάλληλη η λέξη, κουτοπόνηρη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο παίκτης των Μπλε είπε: «Έπαθα πλάκα με την Κατερίνα Δαλάκα, έπεσα από τα σύννεφα. Ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του συμβουλίου μιλούσε για υποστήριξη ομάδας και για την ομάδα γενικά κλπ κλπ, κι όταν ήρθε η ώρα να πάρεις απόφαση, ενώ είναι δουλειά όλης της ομάδας, όλων μας, είναι σαν να τρώμε όλοι κι εσύ να πηγαίνεις να τρως μόνη σου. Νομίζω ότι αυτή η δράση βγάζει εγωισμό. Το πρόσωπο της Κατερίνας δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο, αλλά εγώ τις τελευταίες ημέρες βλέπω μία Κατερίνα που θέλει να δείξει, να φανεί και άθελά της πολλές φορές, να μειώνει παιδιά όπως η Ζωή», πρόσθεσε κλείνοντας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn68vifsaqp)


Το κλίμα έχει διαταραχθεί στους Διάσημους τις τελευταίες ημέρες και δεν άργησε να προκληθεί ακόμα ένας καυγάς. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε ο Χρήστος Βολικάκης. Ο Σάββας Γκέντσογλου ανέφερε ότι ο Χρήστος του μετέφερε ότι η Μαρία Αντωνά οργάνωσε την ψηφοφορία για να βγουν υποψήφιοι ο ίδιος και ο Αλέξης Παππάς. Η Μαρία Αντωνά αρνούμενη πως έκανε κάτι τέτοιο, ζήτησε τον λόγο από τον Χρήστο. «Μας έχεις μπλέξει όλους, εγώ σε υποστήριξα πολλές φορές. Από το δικό μου στόμα δεν έχει βγει κάτι τέτοιο! Χρήστο, εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Τίποτα, ειδικά για τον Σάββα που προσωπικά με τον σύντροφο μου είναι πάνω από δέκα χρόνια φίλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn6ew09cqip)


Αφού ο ίδιος επέμεινε πως έτσι έγιναν τα πράγματα, η Μαρία Αντωνά συνέχισε λέγοντας: «Είπα εγώ να βγει ο Σάββας υποψήφιος; Είσαι καλά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Αλήθεια τώρα; Επειδή κάθομαι και σε ακούω να φωνάζεις; Όχι να βγεις και από πάνω τώρα, σε παρακαλώ! Και προσωπικά εγώ σε σένα Χρήστο, έχω φερθεί με τον καλύτερο τρόπο ρε φίλε. Ντροπή σου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn6jhr6x3a1)


Στην κουβέντα εκείνη την ώρα πήγε να μπει ο Αλέξης Παππάς, με τον Χρήστο Βολικάκη να του λέει: «Θα τα πούμε έξω. Αν μου ξαναφωνάξεις, που δεν μου έχει φωνάξει ούτε ο πατέρας μου, θα τα πούμε έξω, να μιλήσουμε. Αν θες να τα πούμε εκτός παιχνιδιού σαν φίλοι, εδώ δεν έχει νόημα. Προσπαθείς να με βγάλεις τρελό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn6nhlag86p)


Η ένταση μεταφέρθηκε και μπροστά στον Γιώργο Λιανό με τον πρωταθλητή ποδηλασίας να υποστηρίζει ότι δεν θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι εις βάρος άλλων, ανοίγοντας έντονο διάλογο με τον Αλέξη Παππά κατηγορώντας τον για υποκρισία, ενώ έβαλλε και κατά των Ασημίνα και Δαλάκα για συμπαιγνία.

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είχα πει ότι, αν εκτεθώ ή αν γίνει κάτι τέτοιο, θα φύγω την ίδια ώρα γιατί έχω έρθει για το παιδί μου. Δεν θα πατήσω πάνω σε ανθρώπους, να τους ξεφτιλίσω ή να τους εκθέσω για να κάτσω άλλη μια εβδομάδα. Εδώ λοιπόν εν όψει όλων, για ιατρικούς και ψυχικούς λόγους, θέλω να αποχωρήσω από το Survivor και θέλω αυτό να γίνει σεβαστό από την παραγωγή» είπε αρχικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn7e62dcao9)


Στη συνέχεια ο 35χρονος παίκτης τόνισε τα εξής: «Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί πίσω και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα περάσω. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ριάλιτι και να πατάει πάνω σε ανθρώπους για να αντέξει μια εβδομάδα, ο πρώτος που το έχει πει αυτό είναι ο Αλέξης Παππάς. Δεν είμαι διατεθειμένος να πατήσω πάνω σε κανέναν άνθρωπο, δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο και πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί προέχει η ψυχική μου υγεία. Είμαι και τραυματισμένος, κάτι το οποίο λίγοι το εκτίμησαν. Περισσότερο ενδιαφέρον είδα από την μπλε ομάδα και ελάχιστα παιδιά από την κόκκινη ομάδα. Δεν μπορώ πια να κοιμάμαι στο ίδιο σανίδι με ανθρώπους που προσπαθούν να με βγάλουν τρελό. Για μένα η κόκκινη ομάδα έχει τελειώσει. Δεν ανήκω στην κόκκινη ομάδα. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn79e44vlvl)


Κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματός του, ο Χρήστος Βολικάκης κατηγόρησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου πως “θάβει” τη φίλη της, Κατερίνα Δαλάκα, παροτρύνοντας τους συμπαίκτες της να την αφήσουν να εκτεθεί. Αυτή η δήλωση φαίνεται πως επηρέασε την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία πήρε τον λόγο και είπε: «Αυτό το παιχνίδι εγώ το έχω αγαπήσει κάπως αλλιώς, έχω έρθει για να αγωνίζομαι. Δεν μου αρέσει καθόλου ούτε η τοξικότητα ούτε αυτή η τρέλα που επικρατεί. Είμαι πολύ πλήρης από το παιχνίδι οπότε αν συνεχιστεί όλο αυτό, θα γυρίσω στο σπίτι μου γιατί πάνω από όλα με νοιάζει να είμαι ψυχικά καλά. Αυτή την κατάσταση δεν την αντέχω. Δεν ξέρω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn7cihd7gox)


Ο Λιανός ρώτησε τον Χρήστο αν εννοεί αυτά περί αποχώρησης και ο δεύτερος το επιβεβαίωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn7jyx3q47t)


Μετά την αποχώρηση, η Ασημίνα ξέσπασε σε λυγμούς υποστηρίζοντας ότι την πνίγει το δίκιο από… πέρυσι με τα τηλέφωνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn7mp79gfxd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn7qf2egv6p)


Παρά τις εντάσεις στο Κόκκινο στρατόπεδο οι Διάσημοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο στίβο μάχης. Προηγήθηκαν με 2-0 και παρότι ισοφαρίστηκαν τέσσερις φορές, στο 2-2, στο 6-6, στο 7-7 και στο 8-8, στο τέλος με Αλέξη και Ασημίνα πήραν τη νίκη με 10-8 και έκατσαν όλοι μαζί να φάνε ταχίνι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn8m8c23bgp)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn8qcf6t4ox)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn8vd9bgx01)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn98x40g2o1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn9koib23ap)


Οι Μπλε παρά την ήττα και το γεγονός ότι επέστρεψαν στην καλύβα πεινασμένοι είχαν όρεξη για χαβαλέ σατιρίζοντας τόσο την αντίδραση της Ασημίνας όσο και την... οσκαρική ερμηνεία του Αλέξη Παππά στο στίβο μάχης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cynaie76tno1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cynalttmvv3l)


Παράλληλα τάχθηκαν και υπέρ του Βολικάκη και τα όσα αποκάλυψε για τους Διάσημους πριν αποχωρήσει οικειοθελώς λέγοντας πως «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cynahrhdpj95)


Οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν για την γυναικεία μονομαχία παραμονής στο Survivor και ανάμεσά τους ήταν και ο Άγγελος Γεωργουδάκης που επέστρεψε υγιής από το νοσοκομείο μετά από μια περιπέτεια που είχε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cynb1qxa32yh)


Η Δώρα, η Χρύσα, η Όλγα και η Κρίστη βρέθηκαν στον στίβο της αποχώρησης κι εκεί ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα στατιστικά τους. Πρώτη σε επιδόσεις από τις τέσσερις είναι η Δώρα (50%) και είχε το πλεονέκτημα της επιλογής του στόχου, επιλέγοντας τα τοτέμ για να μπορεί να ανταποκριθεί και η Χρύσα, με σκοπό να μην αποχωρήσει καμία παίκτρια της μπλε ομάδας, όπως υποστήριξε.

Η Δώρα αντιμετώπισε την 4η σε ποσοστό επιτυχίας Χρύσα και την κέρδισε άνετα με 4-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cynbc03yh26h)


Άνετη ήταν και η επικράτηση της Όλγας επί της Κρίστη (4-0).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cynbcn7qlldd)


Στον τελικό παραμονής η Χρύσα έβρισκε με μεγαλύτερη ευκολία τους στόχους απ’ ότι η αντίπαλός της και με 4-0 έστειλε την Κρίστη να παραλάβει τη δάδα της και να αποχαιρετήσει το Survivor 2024.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cynbe33pvxxt)


«Είμαι χαρούμενη για όλο αυτό το δώρο που έλαβα και θα το κρατήσω σαν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση» ομολόγησε η παίκτρια των Διάσημων πριν αποχωρήσει, με την Ασημίνα να ξεσπάει σε κλάματα και να χαρακτηρίζει το εαυτό της… «γιγαντιαίο μωρό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cynbiibb3vqx)





Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Στο κινητό του Μπάμπη οι «απαντήσεις» - Ερευνούν αν πρόκειται για φόνο εκ προμελέτης

Salt Bae: Ήθελε να φλεξάρει με απόδειξη σχεδόν €110.000, αλλά πυροδότησε οργή - «Βροχή» τα σχόλια εις βάρος του

«Ο γάμος των ομοφυλόφιλων καταργεί το Ευαγγέλιο», λέει ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης