Σερ: Έφτασε μέχρι τα δικαστήρια η κατηγορία ότι αυτή οργάνωσε την απαγωγή του γιου της

Σερ: Έφτασε μέχρι τα δικαστήρια η κατηγορία ότι αυτή οργάνωσε την απαγωγή του γιου της

Την ίδια ώρα που η σταρ επιμένει να αναλάβει την πλήρη κηδεμονία του 47χρονου Ελάιτζα Μπλου Όλμαν, η νύφη της την κατηγορεί ανοιχτά

cher32
Πριν από μερικές ημέρες, η Σερ ισχυρίστηκε ότι ο γιος της, Ελάιζα Μπλου Όλμαν, αγνοείται και ζητά επειγόντως να οριστεί ως προσωρινή κηδεμόνας του, επειδή φοβάται για τη ψυχική του υγεία.

Ο 47χρονος εμφανίστηκε και αντέκρουσε τα επιχειρήματα της μητέρας του, που θα θέσουν όλα του τα περιουσιακά του στοιχεία υπό την επίβλεψή της.

Σε νομικά έγγραφα, τα οποία απέκτησε το TMZ, ο Ελάιζα Μπλου Όλμαν και η σύζυγός του, Μαριάντζελα Κινγκ, εκθέτουν τους λόγους για τους οποίους δεν χρειάζεται η Σερ του να αναλάβει κηδεμόνας της περιουσίας τους και ρίχνει βολές κατά της διάσημης σταρ, διατυπώνοντας μερικές πολύ σοβαρές κατηγορίες.

Ο Μπλου Όλμαν ισχυρίζεται ότι είναι πλέον νηφάλιος, πληρώνει τους λογαριασμούς του και έχει δεσμευτεί να διαχειρίζεται τις πληρωμές που λαμβάνει από το καταπίστευμα, το οποίο από τον αείμνηστο πατέρα του, Γκρεγκ Όλμαν.

Η σύζυγός του όμως, πήγε ένα βήμα παραπέρα στα έγγραφα και ισχυρίστηκε, ότι η Σερ ενορχήστρωσε την απαγωγή του και τον κράτησε σε μια μεξικανική εγκατάσταση αποτοξίνωσης παρά τη θέλησή του.
cher

Στα έγγραφα, η Μαριάντζελα Κινγκ λέει ότι ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο Μεξικό τον Οκτώβριο και του είπαν από έναν γιατρό που προσέλαβε η Σερ, πως θα ακολουθούσε μια εναλλακτική θεραπεία. Παρόλα αυτά, λέει η ίδια, ότι στην πραγματικότητα ήταν μια «αυτοσχέδια εγκατάσταση τύπου φυλακής γνωστή ως 'Baja Rehab' όπου κρατούνταν παρά τη θέλησή του».

Η Μαριάντζελα ισχυρίζεται ότι ταξίδευε καθημερινά από την κομητεία του Λος Άντζελες στο Rosarito «για να σώσει τον Ελάιτζα από την αιχμαλωσία που είχε κανονίσει η μητέρα του, καθώς κρατήθηκε αιχμάλωτος εκεί για 2 μήνες μέχρι που οι ομοσπονδιακοί πράκτορες του Μεξικού τον συνόδευσαν και τον άφησαν στα σύνορα».

Από την πλευρά της, η Σερ έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς περί απαγωγής.



Ειδήσεις σήμερα:

Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: 19 ετών οι δύο νεκροί στη Βούλα - Δύο θύματα σε τροχαίο στην Ομόνοια

Με 13 άρθρα το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων στο υπουργικό παρά τις ιερές αντιδράσεις

Την γλίτωσε ξανά ο Ρομπ, γυναικεία υπόθεση η μάχη της παραμονής στο Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης