Σερ: Λέει ότι ο γιος της αγνοείται, φοβάται ότι ξοδεύει τα χρήματά του σε ναρκωτικά

Σερ: Λέει ότι ο γιος της αγνοείται, φοβάται ότι ξοδεύει τα χρήματά του σε ναρκωτικά

Η τραγουδίστρια ζητάει την πλήρη κηδεμονία του Ελάιζα Μπλου Άλμαν

cher_23145
Η Σερ ισχυρίστηκε ότι ο γιος της, Ελάιζα Μπλου Άλμαν, αγνοείται και ζητά επειγόντως να οριστεί προσωρινός κηδεμόνας του, επειδή φοβάται για τη ψυχική του υγεία.

Η διάσημη τραγουδίστρια κατέθεσε νέα δικαστικά έγγραφα την Πέμπτη δηλώνοντας ότι ο Άλμαν πρόκειται να λάβει χρήματα από ένα καταπίστευμα, αλλά δεν είναι σε θέση να «διαχειριστεί κατάλληλα τα οικονομικά του» λόγω των «σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών».

Στα έγγραφα, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του Page Six, η Σερ υποστηρίζει ότι τα χρήματα του Άλμαν θα «ξοδευτούν αμέσως σε ναρκωτικά» και δεν θα του μείνει τίποτα για να φροντίσει τον εαυτό του.
Πιστεύει επίσης ότι χωρίς τον έλεγχο των οικονομικών του ο 47χρονος Άλμαν θα έθετε τη «ζωή του σε κίνδυνο».

Η 77χρονη ποπ σταρ ισχυρίζεται επίσης στα έγγραφα ότι η σύζυγος του Άλμαν με την οποία συμφιλιώθηκε πρόσφατα, η Μαριάντζελα Κινγκ, θα «λάβει μέτρα για να εμποδίσει» τον Άλμαν να μάθει για την ακρόαση της κηδεμονίας που έχει οριστεί για τις 5 Ιανουαρίου.

Η Σερ υποστήριξε στη δικαστική κατάθεση ότι η τοποθέτηση προσωρινού συντηρητή δεν θα προκαλέσει «καμία ζημιά» στα οικονομικά του Άλμαν. Η Σερ κατέθεσε αίτηση για να γίνει ο μοναδικός κηδεμόνας του γιου της στα τέλη Δεκεμβρίου για να βοηθήσει στη διαχείριση της περιουσίας του.

Στο αρχικό αίτημα, η τραγουδίστρια ισχυριζόταν ότι ο Άλμαν, την οποία μοιράζεται με τον εκλιπόντα τραγουδιστή Γκρεγκ Άλμαν, δεν ήταν σε θέση να «διαμορφώσει ή να εκφράσει προτίμηση» σχετικά με τον διορισμό κηδεμόνα.
shutterstock_98737205
Κλείσιμο

Η Σερ σημείωσε στην αίτηση ότι ο Άλμαν βγάζει 120.000 δολάρια τον χρόνο και «δικαιούται τακτικές διανομές από ένα καταπίστευμα που ίδρυσε ο πατέρας του προς όφελός του».

Αφού έγινε γνωστό το αίτημα της Σερ, η Κινγκ δήλωσε στο Page Six ότι βρήκε την κηδεμονία «βαθιά ενοχλητική».

«Και παρά το ξεκάθαρο μοτίβο της συνήθους μπουλντόζας και της επανειλημμένης υπονόμευσης, ένα μοτίβο που υπήρχε καθ' όλη τη διάρκεια του 10ετούς γάμου της, η κ. Κινγκ απορρίπτει πλήρως κάθε συμπέρασμα ότι είναι ανίκανη να φροντίσει τον σύζυγό της ή να λάβει υγιείς ιατρικές ή/και οικονομικές αποφάσεις για λογαριασμό του», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της μουσικού σε ξεχωριστή δήλωση.

Η 36χρονη Κινγκ είναι παντρεμένη με τον Άλμαν εδώ και 10 χρόνια.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάβυσσος: Καρέ καρέ η στιγμή που ο 29χρονος προγραμματιστής έχει μόλις διαφύγει από τους απαγωγείς του - Φωτογραφίες

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ είχε στήσει παράνομο εργαστήριο μαϊμού απορρυπαντικών - Θα πληρώσει €300.000 στην Ariel

Καλλιάνος: Πιθανές καταιγίδες και στην Αττική περίπου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης