Πηνελόπη Πιτσούλη για τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»: Δεν μου άρεσε να είμαι σε αυτή τη σειρά, ούτε ήθελα

Πηνελόπη Πιτσούλη για τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»: Δεν μου άρεσε να είμαι σε αυτή τη σειρά, ούτε ήθελα

«Όταν η σειρά πήγε δεύτερη χρονιά, είχα πει ότι θέλω να φύγω» εξήγησε η ηθοποιός

pinelopi-pitsouli__1_
Η Πηνελόπη Πιτσούλη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την καριέρα της, τη σειρά «Οι Πανθέοι», αλλά και τα ριάλιτι.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στον γιο της, που είναι ο σεναριογράφος των «Πανθέων».

«Είναι δύσκολο να συνεργάζομαι με τον γιο μου που είναι σεναριογράφος. Σε εμένα δεν επιτρέπει τίποτα, ενώ με τους άλλους δεν είναι έτσι. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ για το σενάριο, αλλά τον ενοχλεί να αλλάζουν αυτό που γράφει», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης: «Για το τι αποφασίζουν οι πάνω από σένα, δεν ρωτάς. Και να ρωτήσεις, θα πάρεις μια απάντηση που βολεύει εκείνους, όχι εσένα, αλλά θα δείχνει να σε βολεύει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cylzknr5lryh)
Κλείσιμο


Όσο για τα ριάλιτι που προβάλλονται στην τηλεόραση, είπε: «Δεν παρακολουθώ ριάλιτι, στα ριάλιτι είναι εύκολη η επιβίωση, δεν ζορίζονται και πολύ. Το να ξέρεις καλό σημάδι, το να μπορείς να πέφτεις μέσα στη λάσπη δεν είναι survivor. Survivor είναι να σε πετάξουν μέσα σε ένα δάσος, να μην υπάρχει τίποτα, να έχει άγρια ζωάκια κι εσύ να επιβιώνεις».

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αλλά και τη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη».

«Στους "Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη" δεν έγιναν ποτέ μπροστά μου καβγάδες. Δεν μου άρεσε να είμαι σε αυτή τη σειρά, ούτε ήθελα. Όταν η σειρά πήγε δεύτερη χρονιά, είχα πει ότι θέλω να φύγω. Δεν θα πω όμως γιατί», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Η συνεργασία μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα ήταν χλιαρή, κάτι έγινε και έπαψε να πιστεύει σε εμένα. Με τη Χρυσούλα Διαβάτη δεν έχουμε συνεργαστεί ξανά και ούτε θα συνεργαζόμουν στο μέλλον. Αυτή η τηλεοπτική συγκατοίκηση ήταν παρασκηνιακή, δεν την έβλεπες, δεν μπορούσες να τη μάθεις. Εκ των υστέρων έμαθα γιατί αποστασιοποιήθηκε από εμένα ο Αλέξανδρος Ρήγας. Του έλεγε για εμένα ότι έλεγα για εκείνη, δεν θυμάμαι κιόλας. Όταν βλεπόμαστε σε σουαρέ και πρεμιέρες, χαιρετιόμαστε. Δεν υπάρχει λόγος να ξέρουν οι απ' έξω τα "της οικογένειας". Γιατί όλοι οι θεατρίνοι είναι μια "οικογένεια", πρέπει ο ένας να σέβεται τον άλλον. Την αγαπώ και την θαυμάζω σαν ηθοποιό, όλα καλά».


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση Πολάκη στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή με βαριές ύβρεις - Μιλάει για «βοθρολύματα»

Πρόστιμο 561.000 ευρώ στην εταιρεία FrieslandCampina για αθέμιτη κερδοφορία στο βρεφικό γάλα

O Μπάμπης προσπάθησε να κρυφτεί πριν τον πυροβολήσουν - Τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Μεσολόγγι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης