Πηνελόπη Πιτσούλη για την απώλεια της μητέρας της: Αισθάνθηκα σαν να μου κόψανε τον ομφάλιο λώρο

Πηνελόπη Πιτσούλη για την απώλεια της μητέρας της: Αισθάνθηκα σαν να μου κόψανε τον ομφάλιο λώρο

Όταν ο γιος μου ρώτησε τον πατέρα του στον χρόνο πάνω αν θα φοράω μαύρα για πολύ καιρό, τα έβγαλα την επόμενη μέρα, ανέφερε η ηθοποιός

pinelopi_pitsouli
Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για την αντιμετώπιση της απώλειας της της μητέρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά του ΣΚΑΪ, «Πανθέοι».

Για το αν της είχε τύχει ποτέ να χάσει κάποιον και να πρέπει να ανέβει στην σκηνή για να παίξει, η ηθοποιός δήλωσε: «Είχε φύγει από τη ζωή η μαμά μου, πολύ μικρή, 65 ετών, από καρδιά. Ήμουν τότε σε μια επιθεώρηση με τον Λάκη Λαζόπουλο και όταν τον πήρα τηλέφωνο να του πω ότι πέθανε η μαμά μου και πρέπει να βγάλω εισιτήριο αεροπορικό για να πάω στην κηδεία, έδειξε μεγάλη κατανόηση. Με βοήθησε πολύ. Αν και δεν θυμάμαι τίποτα από όσα έχω παίξει, υπήρχε στη συγκεκριμένη παράσταση μια ατάκα σε ένα νούμερο με τον Βαλαβανίδη που δεν την έχω ξεχάσει».

Και είπε έπειτα: «Κάποια παιδιά έκαναν διάφορες σκανταλιές και έπρεπε να πω "καλά μάνα δεν έχουν;". Τότε ο Λάκης μου είχε πει ότι μπορώ αν θέλω να μην πω την ατάκα αυτή. Του απάντησα όχι, γιατί πάνω στη σκηνή δεν είμαι η Πηνελόπη, αλλά ένας ρόλος. Τελικά δεν κατάφερα να την πω, δεν μου βγήκε. Η απώλεια της μητέρας μου ήταν κάτι πολύ δύσκολο, αισθάνθηκα σαν να μου κόψανε τον ομφάλιο λώρο. Την πρόδωσε η καρδιά της. Τα παιδιά μου τότε ήταν μια παρηγοριά».

Τέλος, ανέφερε: «Όταν ο γιος μου ρώτησε τον πατέρα του στον χρόνο πάνω αν θα φοράω μαύρα για πολύ καιρό, τα έβγαλα την επόμενη μέρα. Και όταν πέθανε ο μπαμπάς μου δυο χρόνια μετά, γιατί δεν άντεξε το φευγιό της μαμάς, φόρεσα μαύρα μόνο 40 μέρες. Είναι μια χαζή συνήθεια, γιατί τι σημαίνει ότι μόλις βγάζεις τα μαύρα τελειώνει το πένθος; Δεν δείχνουν τα μαύρα ρούχα τον πόνο».

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Standard & Poor’s: Έδωσε την επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα

Στέφανος Κασσελάκης από Νέα Υόρκη: Όσοι δεν στηρίζουν την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι στα εκλογικά ψηφοδέλτια

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Νάταλι και η μητέρα της είναι οι δύο γυναίκες που απελευθέρωσε η Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης