Σίσσυ Φειδά: Μπορεί με τα λόγια τον άλλο να τον γονατίσω χωρίς να τον βρίσω, είμαι πολύ σκληρή

Σίσσυ Φειδά: Μπορεί με τα λόγια τον άλλο να τον γονατίσω χωρίς να τον βρίσω, είμαι πολύ σκληρή

«Είμαι πολύ κακή, όταν εκρήγνυμαι» είπε η ηθοποιός

sissy-feida
Η Σίσσυ Φειδά έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη δουλειά της, αλλά και τον ρόλο της σαν μητέρα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, ανέφερε: «Για να φέρω τις ισορροπίες θέλει οργάνωση, υπομονή και αντοχές. Έχω αρκετή υπομονή, αλλά πολλές φορές εξαντλείται, είμαι πολύ κακή, όταν εκρήγνυμαι. Μπορεί με τα λόγια τον άλλο να τον γονατίσω, χωρίς να τον βρίσω. Είμαι πολύ σκληρή και απαιτητική».

Όσο για την κόρη της και πόσο άλλαξε τη ζωή της, δήλωσε: «Η ζωή μου άλλαξε με τη Διώνη κι η ανάγκη μου είναι να είμαι μαζί της. Το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινα μακριά της είναι πολύ πρόσφατο, όταν ήμουν 10 μέρες στο νοσοκομείο. Δεν έχω χάσει κάτι από αυτή την πλευρά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyl8mc3fqguh)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα παιδιά και την πληροφόρησή τους σχετικά με διάφορα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

«Υπάρχει έντονη πληροφόρηση κοινωνική κι όχι μόνο, στο σχολείο. Πρόσφατα, μου είπε η κόρη μου ότι έμαθαν στο σχολείο για τις διαφορετικές οικογένειες. Για πλούσιες ή φτωχές, οικογένειες με δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες. Ξαφνιάστηκα, δεν ήμουν προετοιμασμένη», εξήγησε.

Πρόσθεσε: «Όταν το παιδί σου λέει "μαμά, ξέρεις ότι τα αγόρια μπορούν να γίνουν κορίτσια και το αντίθετο;", τότε πρέπει να του μιλήσω σε βάθος κι ούτε εγώ δεν έχω τη γνώση να του το εξηγήσω σωστά. Πρέπει να προετοιμάζουμε τα παιδιά μας, το σχολείο έχει τη γνώση και τα εργαλεία. Θέλει όμως, προσοχή, γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον γονιό και να προβληματίσει το παιδί. Το οποίο παιδί δεν είναι έτοιμο να φτάσει σε πιο βαθύ στάδιο».

Τέλος, αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύντροφό της: «Όλα είναι μέσα στη ζωή. Όταν είπαν για εμένα για τη διαφορά ηλικίας, με ενόχλησε, γιατί δεν είχα ανάλογες σχέσεις πριν».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Αυξάνεται το επίδομα γέννησης από 2.000 σε 2.400 ευρώ

Η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου άλλαξε μέσα σε πέντε μέρες - Του παραχώρησε σπίτι η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου

Κάτι συνέβη πριν 15 χρόνια, λέει ο δικηγόρος της 38χρονης στη Χαλκίδα - Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, απαντά η πλευρά του θύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης