Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τη δήλωση του Μαρτίκα κατά της Αντωνά: Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ άκομψο σχόλιο, δεν ήταν ωραίο

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τη δήλωση του Μαρτίκα κατά της Αντωνά: Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ άκομψο σχόλιο, δεν ήταν ωραίο

«Δεν μου αρέσουν αυτές οι κουβέντες για να δημιουργήσεις κάποια εντύπωση» συμπλήρωσε

marialena_roumelioti_434
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε το φετινό «Survivor» και τις δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας για την Μαρία Αντωνά ότι συγκεκριμένα είναι αγνώριστη χωρίς το μακιγιάζ. 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έδωσε συνέντευξη στο «Happy Day» τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Αρχικά, ανέφερε: «Όταν βγήκα από το πρώτο παιχνίδι είχα κάποια θεματάκια γενικότερα. Αλλά με τη δεύτερη συμμετοχή μου νομίζω ότι τώρα είμαι στα καλύτερά μου. Έχω περάσει από δύο πολύ σκληρά παιχνίδια και είμαι πολύ πιο δυνατή, πολύ πιο συνειδητοποιημένη, πολύ πιο ώριμη».

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά η ίδια ή ο Σάκης Κατσούλης, απάντησε: «Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπούμε. Τώρα, για μετέπειτα δεν μπορώ να σου πω όχι, γιατί ποτέ μην λες ποτέ και αν μπω του χρόνου ή του παραχρόνου, εδώ...».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyl38e13qdix)

Και πρόσθεσε: «Το βλέπουμε, ο Σάκης νοσταλγεί περισσότερο από ό, τι εγώ, ντάξει και ο Σάκης είναι δύο φορές νικητής, έχει αφήσει πολύ καλό στίγμα. Αυτό τον ιντριγκάρει λίγο, δηλαδή και χθες λίγο που είδαμε τα αγωνίσματα είπε: "Αχ, γιατί να μην είμαι μέσα;"».

Επίσης, για τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα εις βάρος της Μαρίας Αντωνά ανέφερε: «Δεν ξέρω, ό,τι και να συμβαίνει και ό,τι και να έχουν πει είναι ένα παιχνίδι. Καλώς ή κακώς κάτι θα πούνε. Μπορεί να είναι μέρος στρατηγικής, για να μπει κι αυτός μέσα στο τρυπάκι του παιχνιδιού. Για εμένα από τη στιγμή που έφυγε και είναι ένας παλιός παίκτης, δεν χρειάζεται τώρα να σχολιάζει τους καινούργιους γιατί έχει κριθεί στο παρελθόν και αυτό που δεν σου αρέσει να σου κάνουν μην το κάνεις».

Στο τέλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σημείωσε: «Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ άκομψο σχόλιο. Δεν ήταν ωραίο. Για εμένα ήταν προσβλητικό. Τόσα καλά πράγματα έχει η Μαρία και μία χαρά κούκλα είναι και άβαφη. Δεν μου αρέσουν αυτές οι κουβέντες για να δημιουργήσεις κάποια εντύπωση. Ή τουλάχιστον ό,τι έχεις να πεις, πες το τεκμηριωμένα. Μην αφήνεις υπονοούμενα στον αέρα».

Σπύρος Μαρτίκας για Μαρία Αντωνά στο Survivor: Στην αρχή ήταν αγνώριστη, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ

Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε δηλώσεις και μίλησε για τον νέο κύκλο του Survivor, αλλά και τους παίκτες που συμμετέχουν.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου κι αρχικά, αναφέρθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα.

«Πολλές φήμες κυκλοφορούν. Το θέμα είναι να είναι εξακριβωμένες και να μην εκθέτουν χαρακτήρες. Το να εκθέσεις έναν χαρακτήρα είναι πάρα πολύ εύκολο. Το θέμα είναι να είσαι αληθινός σε αυτά που λες για να μην εκτεθείς εσύ μετά», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyhpcsak35hd)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να ξέρει κάποιος τα προσωπικά του άλλου και δεν μπορούμε να σπιλώνουμε έτσι προσωπικότητες και χαρακτήρες».

Τέλος, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Μαρίας Αντωνά στο Survivor 2024. «Στην αρχή την έβλεπα αγνώριστη. Μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα

Αυξάνεται το επίδομα γέννησης από 2.000 σε 2.400 ευρώ

Η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου άλλαξε μέσα σε πέντε μέρες - Του παραχώρησε σπίτι η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου

Κάτι συνέβη πριν 15 χρόνια, λέει ο δικηγόρος της 38χρονης στη Χαλκίδα - Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, απαντά η πλευρά του θύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης