Σταμάτης Κραουνάκης: Τα μαζεύει για τον Γιώργο Νταλάρα - Οι σχέσεις μας είναι άριστες, έκανα πολύ χιούμορ στο σχόλιό μου

Σταμάτης Κραουνάκης: Τα μαζεύει για τον Γιώργο Νταλάρα - Οι σχέσεις μας είναι άριστες, έκανα πολύ χιούμορ στο σχόλιό μου

«Γιώργο σ΄αγαπάμε» έγραψε για τον Νταλάρα ο Σταμάτης Κραουνάκης

Kraounakis_Dalaras1
Ανάρτηση με την οποία επιχειρεί να ανακαλέσει την κριτική που άσκησε στον Γιώργο Νταλάρα μετά την έκρηξη του τραγουδιστή κατά των δημοσιογράφων, έκανε το απόγευμα της Κυριακής ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του αυτή «με τον Γιώργο Νταλάρα έχουμε άριστες σχέσεις ακόμα πιο αριστες με την λατρευτή μου Άννα την γυναίκα του» υποστηρίζοντας ότι «το χθεσινο μου σχόλιο ειχε πολυ χιουμορ …πραγμα που παρεκαμψαν απαξαπαντες…το επιθετο αιχμηρη που κοτσαρανε ακομα και οι αριστερουμπες ειναι κουτό και αβάσιμο».

Για να στηρίξει, δε, ακόμα περισσότερο την αλλαγή στάσης ο Σταμάτης Κραουνάκης επισυνάπτει μια φωτογραφία του ίδιου με τον Γιώργο Νταλάρα «απο παρουσίαση των τραγουδιών του αγαπημένου μας Νίκου Πλατύραχου».

«Γιωργο σ' αγαπάμε» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης

kraoynakis-post-fb


Το κείμενο της ανάρτησης Κραουνάκη για τον Γιώργο Νταλάρα το απόγευμα της Κυριακής

«Απογευματινή ανάρτηση. Με το Γιώργο Νταλάρα έχουμε άριστες σχέσεις ακόμα πιο αριστες με Την λατρευτή μου Άννα την γυναίκα του. Το χθεσινό μου σχολιο Που έδωσε τοση τροφή Στην τηλεοπτική φτώχεια και που προκάλεσε τηλεφωνήματα από τα πρωινάδικα τα οποια ευγενως απεκρουσα! Γιατί τα παιδάκια που τηλεφωνούν δε φταίνε σε τίποτα…το χθεσινο μου σχόλιο ειχε πολυ χιουμορ …πραγμα που παρεκαμψαν απαξαπαντες…το επιθετο αιχμηρη που κοτσαρανε ακομα και οι αριστερουμπες ειναι κουτό και αβάσιμο.
πεθανα με τα μουτρα του Συρίγου την ωρα που δειχνανε την ανάρτηση στη Σίσσυ.ιουυυυυυ
Κλείσιμο
οκ ζουμε τον καννιβαλισμο…οκ δεν θα τρελλαθουμε…αλλα λιγο ανασα βρε κουτα!
εδω φωτο η δέουσα
απο Παρουσίαση των τραγουδιών του αγαπημένου μας Νίκου Πλατύραχου.
φιλακια.
Γιωργο σ αγαπάμε.
Ενα χεράκι λατρευτο μου εστειλε και τις δυο υπεροχες εκτελεσεις στο Παλλας
Κυκλοφορω καί Ανθρωπων εργα.
μα τι ωραιος!
Αλλο δεν εχω καντε τα κουμαντα σας!»

Τι είχε γράψει ώρες νωρίτερα

Ώρες νωρίτερα ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφερόμενος στην έκρηξη Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων είχε γράψει «προχωράς κατευθείαν στο αμάξι σου λες χαμογελώντας με το υπέροχο χαμόγελο σου “Καλησπέρα παιδιά σας καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σας. Σας φιλώ πολύ”. Τα παραπανίσια έχουν θέμα. Γνώμη μου»

Kraounakis_Dalaras


Όλο το κείμενο της πρώτης ανάρτησης Κραουνάκη για τον Γιώργο Νταλάρα

«Βγαίνεις από τον Νίκος Μπογιόπουλος #realfm εννιάμιση ώρα το βράδυ. Στο παγωμένο βράδυ. Έχεις μιλήσει για συναδέλφους που διαφημίζουν πακοτίνια μια δικιά σου και δικιά μου και τράπεζες προ καιρού. Έχεις μιλήσει για τον Τσιτσάνη! Καραδοκούν τα Κάμερονια και τα εργαζόμενα παιδιά 200 € το μήνα μεικτά στην καλύτερη. Έχεις φροντίσει να φοράς μάξι καμπαρντίνα με κόκκινη φόδρα τουλάχιστον! Προχωράς κατευθείαν στο αμάξι σου λες χαμογελώντας με το υπέροχο χαμόγελο σου “Καλησπέρα παιδιά σας καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σας. Σας φιλώ πολύ”. Τα παραπανίσια έχουν θέμα. Γνώμη μου».

Ειδήσεις σήμερα

Με 3 ευρώ κέρδισε τα €8,1 εκατ. ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ

Σήμερα στις 11 ανακοινώνονται τα μέτρα στήριξης για τις νέες οικογένειες - Τι θα περιλαμβάνουν

Survivor 2024: Οι τέσσερις νέοι παίκτες και ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης