Μπιάνκα Σένσορι - Κάνιε Γουέστ: Κι άλλη προκλητική ανάρτηση - Το βίντεο με την 27χρονη σχεδόν γυμνή

Μπιάνκα Σένσορι - Κάνιε Γουέστ: Κι άλλη προκλητική ανάρτηση - Το βίντεο με την 27χρονη σχεδόν γυμνή

Μία μέρα μετά τη δημοσίευση αποκαλυπτικών φωτογραφιών της αρχιτέκτονα στο Instagram από τον ίδιο τον ράπερ

kanie_west_mpianka
Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σένσορι δεν αναρτούσαν φωτογραφίες τους στα social media, αλλά απασχολούσαν τον Τύπο με βίντεο και φωτογραφίες από τις προκλητικές τους εμφανίσεις.

Πλέον το ζευγάρι έχει αρχίσει και δημοσιεύει στο Instagram στιγμιότυπα και κλιπ, δίνοντας από μόνο του στη δημοσιότητα, πλάνα παπαράτσι, με τις εξόδους τους.

Αυτό έκανε και η Μπιάνκα Σένσορι μέσα από το προφίλ της, το οποίο είχε κλείσει για αρκετό καιρό. Η 27χρονη αρχιτέκτονας ανέβασε βίντεο, που δείχνει την ίδια με τον ράπερ σε έναν οίκο μόδας. Η Σένσορι φοράει ένα αρκετά μικροσκοπικό μπικίνι στο στήθος της, το οποίο οριακά καλύπτεται.

Δείτε το βίντεο

Η ανάρτησή της ήρθε μετά τις προκλητικές φωτογραφίες που ανέβασε ο Κάνιε Γουέστ, μια μέρα πριν. Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, ο ράπερ ανέβασε στο Instagram μια σειρά από αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Σένσορι, η οποία ποζάρει φορώντας ένα κορμάκι που καλύπτει ελάχιστα τα απόκρυφα σημεία του σώματός της. Στο κεφάλι της φοράει μια μαύρη μάσκα.

Δείτε τις φωτογραφίες
west-4
west-3
west-2
west-1
Κλείσιμο

Σχεδόν γυμνή εθεάθη στο Μαϊάμι
Η 27χρονη αρχιτέκτονας εθεάθη πριν λίγο καιρό, μαζί με τον ράπερ στο στο Μαϊάμι. Η Ιταλίδα προκάλεσε και πάλι, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα διάφανο κορμάκι σε γήινη απόχρωση, που είναι διαφανές, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της.


Προπορευόμενη του Γουέστ, η Σένσορι περπατά κρατώντας στα χέρια της έναν μεγάλο λευκό λούτρινο αρκούδο, ενώ όλοι την τραβάνε βίντεο. Ο Γουέστ την ακολουθούσε ντυμένος στα λευκά, έχοντας καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του.

Δείτε το κλιπ και στιγμιότυπα

Ακολούθησε ακόμη μια πιο αποκαλυπτική εμφάνισή της. Στη νυχτερινή έξοδό τους, η Σένσορι έβαλε απλά ένα αστραφτερό μπικίνι και παρόμοιο κόσμημα στο κεφάλι της. Κρατά ξανά στα χέρια της ένα λούτρινο αρκουδάκι. 

Το ζευγάρι φαίνεται ερωτευμένο, διαψεύδοντας τις φήμες ότι είναι στα χωρίσματα, όπως ανέφεραν πρόσφατα δημοσιεύματα. Παρόλα αυτά, η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ δεν είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ξένης σόου μπιζ, μιας και η παρουσία της δημόσια, έχει σχολιαστεί πολλάκις ως «χυδαία» και «πρόστυχη».

Δεν είναι άγνωστο πια, ότι η παρουσία του ζευγαριού στην Ιταλία κάθε άλλο παρά επιθυμητή είναι, μετά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να «έχουν κάνει στοματικό σεξ δημόσια» και άλλες παρεμφερείς ενέργειες.

Εκείνο που σχολιάζεται, ωστόσο, περισσότερο από όλα είναι οι σχεδόν γυμνές εμφανίσεις της 27χρονης Σένσορι. Έχει κάνει βόλτα με τον ράπερ «προκλητικά και άσεμνα», όπως διατείνονται οι περισσότεροι Ιταλοί στα social media.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης