Άσλεϊ Παρκ: Πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» έπαθε σηπτικό σοκ ενώ έκανε διακοπές - Φωτογραφίες

Άσλεϊ Παρκ: Πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» έπαθε σηπτικό σοκ ενώ έκανε διακοπές - Φωτογραφίες

Μία αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε μόλυνση που είχε ως αποτέλεσμα ένα «κρίσιμο σηπτικό σοκ» που μόλυνε «αρκετά» όργανα

emily-in-paris-arthrou
Η Άσλεϊ Παρκ αναρρώνει μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε τις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους.

Σε ανάρτησή της στα social media την Παρασκευή (19/1), η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris αποκάλυψε ότι ενώ βρισκόταν σε διακοπές τον Δεκέμβριο, η αμυγδαλίτιδα της εξελίχθηκε σε μόλυνση που είχε ως αποτέλεσμα ένα «κρίσιμο σηπτικό σοκ» που μόλυνε «αρκετά» όργανα.

«Είμαι ευγνώμων που η υγεία μου έχει βελτιωθεί παρά τα όσα μας είχαν πει αρχικά», μοιράστηκε η Παρκ στο Instagram μαζί με φωτογραφίες της στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

emily-in-paris
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή της στο «Emily in Paris», Πολ Φόρμαν και επιβεβαίωσε τη σχέση τους: «Είμαι ευγνώμων πάνω απ' όλα στον @peforman που ήταν άνευ όρων στο πλευρό μου κατά τη διάρκεια όλων αυτών. Ηρέμησες τους φόβους μου και με κράτησες σφιχτά μέσα από ασθενοφόρα, στα νοσοκομεία, μια εβδομάδα στη ΜΕΘ, στα επείγοντα περιστατικά, αμέτρητες εξετάσεις και εξετάσεις και ενέσεις, αφόρητο πόνο και τόση σύγχυση, ενώ ήμασταν μόνοι στην άλλη άκρη του κόσμου μακριά από τους γνωστούς μας. Σε αγαπώ Πολ. Περισσότερο απ' όσο μπορώ να πω ποτέ» τόνισε χαρακτηριστικά η Άσλεϊ Παρκ.

Δείτε την ανάρτησή της:



Η Παρκ συνέχισε εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της «σε κάθε γιατρό και νοσηλευτή της ΜΕΘ που εργάστηκε ακούραστα. Άπειρες ευχαριστίες στην προσωπική μου ομάδα ηρώων στο σπίτι που ήταν σε κλήσεις με την ασφάλεια, τον Πολ, τους γονείς μου και τους γιατρούς όλες τις ώρες (ξέρετε ποιοι είστε)», καθώς και προς το προσωπικό του θέρετρου Joali Being στις Μαλδίβες.

Τέλος, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «δίστασε να μοιραστεί όσα συνέβησαν», καθώς βρίσκεται «ακόμα στην ανάρρωση».

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Γύρω από το αναμμένο τζάκι και με διαλείμματα για τους καπνιστές η συνεδρίαση της ΚΟ στις Σπέτσες - Φωτογραφίες

Greek Mafia: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δράση της οργάνωσης που εμπλέκεται στις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Society of the Snow: Οι κανίβαλοι των Άνδεων ζουν ανάμεσά μας - Η συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης πίσω από την ταινία του Netflix
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης