Αποκαλύψεις Μαλέσκου, σενάρια επιστροφής Αντελίνας και φήμες GNTM

Αποκαλύψεις Μαλέσκου, σενάρια επιστροφής Αντελίνας και φήμες GNTM

Οι φήμες οργιάζουν και αριθμητικά προηγούνται κατά πολύ των αληθινών γεγονότων…

TV_maleskou
Ας αρχίσουμε με μία μικρή διαπίστωση. Όταν κάποιος διαρρέει φήμες «ανεργίας» για εκπομπές και για συνεργάτες, έχει συνήθως και ο ίδιος γίνει κομμάτι αυτής της πραγματικότητας. Δηλαδή έχει και ο ίδιος εμφανιστεί ως διάδοχος ανθρώπων που εργάζονταν την στιγμή που τα διέδιδε. Φυσικά αυτό δεν θεωρείται ούτε ρεπορτάζ ούτε δημοσιογραφία. Αλλιώς λέγεται αλλά επειδή η στήλη δεν επιθυμεί «λεκέδες», παρακάμπτει και προχωρά ακάθεκτη και αλέκιαστη…

Ωραίες οι φήμες και οι πληροφορίες για το μέλλον του GNTM αλλά ίσως είναι ακόμη νωρίς για να συμπληρωθούν όλα τα κομμάτια ενός παζλ που ακόμη δε μπήκε καν στο τραπέζι… Επίσης προσοχή στις διαρροές, οι οποίες απέχουν πολύ από τις προθέσεις των στελεχών του Star και της παραγωγής.

Πολλά γυναικεία θέματα, μόδα και ομορφιά, διεθνείς ειδήσεις και ωραίες συνεντεύξεις. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αρχίζει να αποκτά γυναικείο άρωμα και πιο σφιχτό και γρήγορο ρυθμό. Περισσότερα θέματα, ωραία αντανακλαστικά στην επικαιρότητα αλλά με τρόπο που συνάδει με τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα της εκπομπής. Αισθητές και καλοδεχούμενες οι αλλαγές.

«Ούτε μοιάζω με την Ελένη Μενεγάκη, με βάραινε η ταμπέλα αυτή. Δεν απαντούσα τόσο καιρό όχι γιατί με κολάκευε η σύγκριση, όπως πολλές φορές έχω διαβάσει, όχι επειδή με εξυπηρετούσε και με συνέφερε. Το άφηνα γιατί δεν ήθελα να ασχοληθώ και να αναφερθώ να το ανατροφοδοτήσω. Όταν αφήνεις πράγματα να μη συζητιούνται, τα αφήνεις και ξεχνιούνται. Προφανώς με άγγιζε και με στεναχωρούσε» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η σύγκριση αυτή έκανε κακό στην Ιωάννα, ουσιαστικά δημιούργησε λανθασμένες προσδοκίες και συνέθλιψε τα πρωτότυπα τηλεοπτικά χαρίσματα της, τα οποία ενδιέφεραν μόνο εάν και εφόσον παρέπεμπαν στην βασίλισσα της ψυχαγωγίας. Κάπως έτσι η εξίσωση δεν βγήκε. Όμως σοφά η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε να αποσυρθεί αλλά και παράλληλα να μην εξαφανιστεί από το προσκήνιο. Μέσω συνεντεύξεων και παρουσίας σε κοσμικές εκδηλώσεις συντηρεί την εικόνα της ζωντανή στην επικαιρότητα. Εξυπνο. Από Σεπτέμβρη, εκτός απροόπτου, επιστρέφει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cygt9m0vtd29)

Ο Χάρης Βαρθακούρης εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί πως και η Αντελίνα Βαρθακούρη επιστρέφει τηλεοπτικά από Σεπτέμβρη. Μπορούσε και νωρίτερα, όμως δεν το επέλεξε και αποδείχθηκε σοφό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cygrk2xetwjd)

Πολλοί παρουσιαστές θα χρειαστούν την επόμενη σεζόν λόγω συρρίκνωσης των σειρών στα κανάλια. Ασφαλής επιλογή τα τηλεπαιχνίδια, ίσως είναι και η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψουν τα ωραία σόου και κάποιες πιο ειδικές εκπομπές. Από την άλλη, στον τομέα της μυθοπλασίας ανεβαίνει ο πήχης σε όλα. Στο κόστος επεισοδίου και στο περιεχόμενο. Μειώνεται η επιδότηση και ο αριθμός επεισοδίων αλλά και των κύκλων που θα λαμβάνουν ενίσχυση. Αλλαγή τοπίου.

Κλείσιμο
Καλή αρχή στον «Ερωτα Φυγά» αύριο, στον δεύτερο κύκλο του «Dragon’s Den» την Παρασκευή στις 19 και στις «Δεκαεπτά κλωστές» στις 22/1.


Εξαιρετικά συγκινητικό το τρέηλερ του «Famagusta» που έρχεται στις 21/1.
Famagusta | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Κυριακή 21/1 στις 21:00 (trailer)

Κουίζ και φεύγουμε. Ποια πανελίστρια δέχτηκε ήδη δύο προτάσεις για συνεργασία από άλλα κανάλια;


Ειδήσεις σήμερα:

Βαγγέλης Ζαμπούνης - Κατερίνα Bella Mafia: Η μοιραία σχέση που «τέλειωσε» με σφαίρες

Νέοι βανδαλισμοί στο ΕΠΑΛ Λαυρίου: Άγνωστοι προσπάθησαν να πυρπολήσουν το σχολείο - Δείτε βίντεο

Οικογένεια Τσαντίλη: O «εμφύλιος» και η κρίση έφεραν την παρακμή και τα... σφυριά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης