Ο Ασγκάρι έπεσε πάνω στον Χολιγουντιανό σταρ και ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην US Sun ότι ο personal trainer ανέφερε το όνομα της τραγουδίστριας και εν διαστάσει συζύγου του για να βγάλει μια φωτογραφία με τον ηθοποιό.
«Ο πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι, ήταν επίσης εκεί και πήγε και ζήτησε μια selfie με τον Μπραντ, αναφέροντας πόσο πολύ τον αγαπάει η τραγουδίστρια», δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο.
Αν και δεν είναι σαφές αν ο Μπραντ γνώριζε ποιος ήταν ο Ασγκάρι, ο πρωταγωνιστής του «Seven» επιθυμεί να αναλάβει την παραγωγή μιας κινηματογραφικής διασκευής των απομνημονευμάτων της Σπίαρς, δήλωσε μια πηγή στο Page Six τον Νοέμβριο.
Ο Ασγκάρι - ο οποίος χώρισε από τη Σπίαρς τον Αύγουστο του 2023 - μοιράστηκε αργότερα τη κοινή φωτογραφία τους στο Instagram του, αστειευόμενος ότι πήρε «πολλές σπουδαίες συμβουλές για την περιποίηση του δέρματος» από τον Πιτ, ο οποίος έχει τη δική του σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος με την ονομασία «Le Domaine».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.