Λουκία Παπαδάκη: Δεν θα πω τίποτα για όσα ακούστηκαν για τη «Λάμψη», βαριέμαι πάρα πολύ

Λουκία Παπαδάκη: Δεν θα πω τίποτα για όσα ακούστηκαν για τη «Λάμψη», βαριέμαι πάρα πολύ

«Να είμαστε ευγνώμονες που ήρθε στη ζωή μας αυτή η σειρά, που ουσιαστικά χτίσαμε μια ολόκληρη τηλεοπτική νοοτροπία» ανέφερε

papadaki
Η Λουκία Παπαδάκη αναφέρθηκε στη σειρά «Ηλέκτρα», τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη «Λάμψη», σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Στην αρχή, ανέφερε: «Η σειρά "Ηλέκτρα" δεικνύει πολύ έντονα ότι δεν έχει συμβεί και καμία τρομακτική αλλαγή στη νοοτροπία 50 χρόνια μετά δυστυχώς. Θυμάμαι τα καλύτερα από τη συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήμουν πολύ τυχερή, ήταν μία εξαιρετική προσωπικότητα και σπουδαία συνεργάτις. Κάναμε 12ωρα γυρίσματα. Είχε πάρα πολλή ορθοστασία, πάρα πολλά χορευτικά, πρόβες, το ένα, το άλλο, ήταν κολοσσιαία παραγωγή, δεν ξανάγινε αυτό σε σειρά τουλάχιστον. Της φέρνανε καρέκλα να κάτσει "η κυρία Αλίκη" κτλ. και έλεγε "όχι παιδιά όρθιοι είμαστε όλοι, απλά αν έχετε την καλοσύνη ένα ζευγάρι παντόφλες". Φόρεσε τα παντοφλάκια για να μην κουράζεται με τους κοθόρνους που φοράγαμε, αυτή ήταν η μοναδική της απαίτηση. Δεν έτρωγε ποτέ μόνη της, έτρωγε ό, τι είχε το κυλικείο και "ένα γιαουρτάκι αν έχετε την καλοσύνη"».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyg0tz3ydgyp)

Για τη «Λάμψη», η Λουκία Παπαδάκη σχολίασε: «Δεν θα πω τίποτα για όσα ακουστήκαν για τη "Λάμψη", βαριέμαι πολύ, πάρα πολύ, γιατί έχουν περάσει 33 χρόνια, γιατί έχουμε κάνει μία σπουδαία δουλειά και πρωτοπόρα και συνταρακτική για τα τηλεοπτικά δεδομένα της εποχής. Να είμαστε ευγνώμονες που ήρθε στη ζωή μας αυτή η σειρά που ουσιαστικά χτίσαμε μια ολόκληρη τηλεοπτική νοοτροπία και ένα οικοδόμημα στο οποίο βασίστηκε η μετέπειτα τηλεόραση, με τα στραβά της και μετα καλά της πάντα. Πάρα πολύ ωραίες τηλεοπτικές στιγμές, ερμηνευτικές».

Και συμπλήρωσε: «Η γραφή του Νίκου Φώσκολου ήταν πολύ χαρακτηριστική, έντονη και με πολύ καλά ελληνικά και εμάς αυτό ήταν σπουδαίο για εμάς, γιατί μπορούσαμε να μιλήσουμε τη δύσκολη γλώσσα και τον δύσκολο διάλογο, τον περίπλοκο, τον έντονο, με τα κοσμητικά επίθετα, με τις έντονες εκφράσεις. Όχι, δεν ήταν υπερβολικά».

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμα για τα βρεφικά γάλατα και μέτρα για «καθαρές τιμές» στη μάχη κατά της ακρίβειας

Οι εκτελεστές του Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο ήταν εισαγόμενοι Βαλκάνιοι, εκτιμά ο Καλλιακμάνης


Θλίψη για την 38χρονη Γεωργία που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Παραμένει αγνοούμενος ο σύντροφός της, Νίκος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης