Η Λουκία Παπαδάκη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τη φροντίδα του γιου της, την οποία και ανέλαβε μόνη της.
Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.
«Για καμιά γυναίκα δεν είναι εύκολο, απορώ πώς το έκανα. Γυρνώντας πίσω τον χρόνο, αναρωτιέμαι πώς τα κατάφερα. Σαφώς και δεν γινόταν διαφορετικά. Για εμάς τις γυναίκες, αυτό είναι μια απολύτως συνειδητή απόφαση. Η σχέση του ζευγαριού είναι ανεξάρτητη. Το γεγονός είναι ότι έχεις παιδί. Μεγαλώσαμε καλά μαζί με τον γιο μου. Συναρπαστική περιπέτεια, ατελείωτες ισορροπίες χωρίς οδηγίες χρήσης. Όταν συμβαίνει αυτό, βρίσκεις μια μαγική δύναμη και συνεχίζεις», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ανέφερε: «Το διαζύγιό μου βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου και ήταν συνειδητή απόφαση. Εκτός από αυτόν της μάνας, υιοθέτησα όλους τους ρόλους στο μεγάλωμα του γιου μου».
Τέλος, πρόσθεσε για τον πατέρα του παιδιού της: «Χώρισα φιλικά με τον πατέρα του γιου μου, αλλά λόγω ειδικών συνθήκων ήταν δύσκολο να είναι παρών στο μεγάλωμα του παιδιού. Με είχε συγκινήσει βαθιά ο γιος μου όταν, ως ενήλικας, μου είπε "μην ανησυχείς μάνα, όλα καλά τα έκανες"».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.