Άνταμ Ντράιβερ: Ο ηθοποιός απογοήτευσε ξανά τους Ιταλούς με την προφορά του στη νέα του ταινία

Άνταμ Ντράιβερ: Ο ηθοποιός απογοήτευσε ξανά τους Ιταλούς με την προφορά του στη νέα του ταινία

Μετά τον Μαουρίτσιο Γκούτσι στον «Οίκο Γκούτσι», υποδύεται τον Εντσο Φεράρι στο νέο του πόνημα «Ferrari» - Μοναδικό φάουλ του και στις δύο ταινίες, κατά τους Ιταλούς χρήστες του Twitter, είναι η κακή προφορά του

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
Adam-Driver-arthrou
Ο Άνταμ Ντράιβερ δεν θέλει να βλέπει τις ταινίες του. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το κάνει για λόγους ανασφάλειας ή επειδή ρίχνει μαύρη πέτρα στους ρόλους που άφησε πίσω του.

Αν πάρουμε, πάντως, τοις μετρητοίς τα σχόλια των χρηστών του X (πρώην Twitter), έχει κάθε λόγο να μην παρακολουθήσει την καινούρια ταινία του «Ferrari», στην οποία ενσαρκώνει τον πρώην οδηγό αγώνων και μετέπειτα αυτοκινητοβιομήχανο Εντσο Φεράρι. Κανείς δεν κατηγόρησε την ταινία αυτή καθαυτή, ούτε κατακρίθηκε η ερμηνεία του Ντράιβερ -που θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, με τις ευλογίες της Ακαδημίας των Οσκαρ που τον έχει χρίσει ήδη δύο φορές υποψήφιο για τις επιδόσεις του στις ταινίες «Η παρείσφρηση» (2019) και «Ιστορία γάμου» (2020).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Ferrari»
Ferrari - Official Trailer (2023) Adam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley
Η ένσταση είναι για την ιταλική προφορά του. Και αν αναλογιστεί κανείς ότι δύο χρόνια πριν, που ο Ντράιβερ υποδυόταν και πάλι έναν Ιταλό, τον Μαουρίτσιο Γκούτσι, είχε δεχτεί μύδρους για το ατυχές accent, σε δύο συμπεράσματα μπορεί να καταλήξει: είτε ότι είναι ανεπίδεκτος στα ιταλικά είτε ότι έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει από το να ξεπατικώνει προφορές.

Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, ο λόγος που δέχτηκε να υποδυθεί τον Ιταλό ήταν οι σκηνοθέτες των ταινιών: ο Ρίντλεϊ Σκοτ για το «Οίκο Γκούτσι» και ο Μάικλ Μαν για το «Ferrari».
Είναι επίσης πολύ πιθανό ο Ντράιβερ να μη διαβάζει καν τα αρνητικά σχόλια, ίσως γιατί δεν δίνει δεκάρα για τη γνώμη των άλλων. Το μόνο που τον ενδιαφέρει προφανώς είναι να κάνει καλά τη δουλειά του και μετά να επιστρέφει στο σπίτι του για να περάσει ήρεμες οικογενειακές στιγμές με τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό Τζόαν Τάκερ και τα δύο παιδιά τους, τον 6χρονο γιο τους και την 8 μηνών κόρη τους, των οποίων τα ονόματα γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι και ο στενός τους περίγυρος.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντράιβερ προτιμά -και καλά κάνει- να κρατά την όποια εξωστρέφειά του μόνο για τους ρόλους του και να τηρεί σιγήν ιχθύος για την προσωπική ζωή του. Τρανό παράδειγμα το ότι εδέησε να πληροφορήσει τον Τύπο για την ύπαρξη του γιου του δυόμισι χρόνια μετά τη γέννησή του. Οπότε μπορεί να εκληφθεί ως σημαντικό νέρωμα στο κρασί του ότι αναφέρθηκε στη γέννηση της κόρης του μόλις πριν από τρεις εβδομάδες. Ισως και να φοβάται τελικά το malocchio, που στα ιταλικά, τα οποία δεν πολυκατέχει, σημαίνει «κακό μάτι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης