Η Ferrari δυσκολεύεται στη μεγάλη οθόνη

Η Ferrari δυσκολεύεται στη μεγάλη οθόνη

Κάτω των προσδοκιών είναι μέχρι στιγμής οι επιδόσεις της χολιγουντιανής ταινίας «Ferrari» που πραγματεύεται τη ζωή του Ένζο Φεράρι.

Ferrari_movie__2_
Κάθε petrolhead που σέβεται τον εαυτό του περιμένει αγωνιωδώς να δει επιτέλους την ταινία «Ferrari» που αναφέρεται στη ζωή του Ένζο Φεράρι. Η ταινία έδειχνε να είναι το απόλυτο block buster και αναμενόταν να… σπάσει τα ταμεία σύμφωνα με τους ειδικούς, ωστόσο η πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της στην Αμερική ήταν μάλλον απογοητευτική.
Στο περίφημο box office την πρώτη εβδομάδα κατάφερε να σκαρφαλώσει μόλις μέχρι την 8η θέση της κατάταξης μένοντας πίσω από ταινίες όπως το Wonka και το Aquaman. Στις ΗΠΑ κατάφερε να αποφέρει 10,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο κατάγραψε 3,65 εκατομμύρια.
Η αλήθεια είναι ότι η κριτική που δέχτηκε η ταινία δεν ήταν η καλύτερη από τους ειδικούς. Για παράδειγμα το δημοφιλές portal IMDb βαθμολόγησε με 6,8 αστέρια στα 10 την ταινία τονίζοντας μάλιστα ότι ο χαρακτήρας του Ένζο Φεράρι είναι ανυπόφορος! Θυμίζουμε ότι η ταινία για να δημιουργηθεί κόστισε σχεδόν 90 εκατομμύρια ευρώ κάτι που σημαίνει ότι και από εμπορικής άποψης οδεύει προς μια πλήρη αποτυχία.
Ακόμα και τα μεγάλα ονόματα που πρωταγωνιστούν στην ταινία φαίνεται ότι δεν είναι ικανά να ανατρέψουν την κατάσταση. Τον ρόλο του Ένζο Φεράρι παίζει ο Άνταμ Ντράιβερ, τη σύζυγό του υποδύεται η Πενέλοπε Κρουζ, ενώ σκηνοθέτης είναι ο βραβευμένος Μάικλ Μαν. Το επόμενο διάστημα η ταινία αναμένεται και στους ελληνικούς κινηματογράφους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης