Νίκολας Κέιτζ: Αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία στην ταινία «Σταυροδρόμια της ψυχής»

Νίκολας Κέιτζ: Αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία στην ταινία «Σταυροδρόμια της ψυχής»

Ο ηθοποιός πιστεύει πως το φιλμ έπεσε θύμα μιας παραπλανητικής εκστρατείας μάρκετινγκ που υποσχέθηκε στους θεατές ένα θρίλερ υψηλής δράσης

nikolas_keitz8304
Ο Νίκολας Κέιτζ μίλησε για την ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Σταυροδρόμια της ψυχής» (Bringing Out the Dead) του 1999 και εξήγησε τον λόγο που αξίζει να ρίξει κανείς μια δεύτερη ματιά στο φιλμ.

Σε συνέντευξή του στο Deadline, ο Κέιτζ μίλησε για την αγάπη του για την ταινία του Σκορσέζε, λέγοντας: «Ναι, μου αρέσει αυτή η ταινία και νομίζω ότι θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Το είδα ξανά πρόσφατα. Νομίζω ότι το Paramount+ το έχει. Δεν έχει γίνει ακόμα σε ψηφιακή μορφή υψηλής ευκρίνειας, αλλά ανυπομονώ να κάνω μια συνέντευξη για την ταινία με τον Μάρτιν Σκορσέζε για το Paramount+, γιατί νομίζω ότι η ταινία αξίζει άλλη μια ματιά. Πιστεύω πραγματικά ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες ταινίες μου».

Ο Κέιτζ συνέχισε εξηγώντας ότι πιστεύει πως η ταινία έπεσε θύμα μιας παραπλανητικής εκστρατείας μάρκετινγκ που υποσχέθηκε στους θεατές ένα θρίλερ υψηλής δράσης, ενώ στην πραγματικότητα ήταν ένα εσωτερικό πνευματικό δράμα. Εξέφρασε, όμως, την ελπίδα ότι η αποκατάσταση της ταινίας θα βοηθήσει κάποια μέρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Αλλά νομίζω ότι παρερμηνεύτηκε» είπε. «Η ταινία κυκλοφόρησε στην αγορά με τέτοιο τρόπο -πιθανώς επειδή έκανα ταινίες περιπέτειας- που οι άνθρωποι πίστευαν ότι θα ήταν μια ταινία δράσης/περιπέτειας. Λοιπόν, δεν ήταν αυτό. Ήταν μια πολύ οδυνηρή ανάλυση χαρακτήρων, βασισμένη σε ένα πολύ καλό βιβλίο του Τζο Κόνελι. Αλλά παρεξηγήθηκε και νομίζω ότι αυτή η ταινία, ίσως όταν γίνει σε υψηλή ευκρίνεια, να της δοθεί άλλη μία ευκαιρία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία μαζί με τον σύντροφό της

Γκάλοπ Marc: 54,8% ναι στον γάμο των ομόφυλων και 52,9% στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Φώναζα, γιατί μου βίασες το παιδί και με ειρωνευόταν» - Πώς ο 50χρονος περιγράφει το φονικό στον Βόλο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης