Κιτ Χάρινγκτον: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με διάσπαση προσοχής

Κιτ Χάρινγκτον: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με διάσπαση προσοχής

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι η διάγνωση έγινε όταν ήταν σε κέντρο αποτοξίνωσης για αλκοολισμό

harington
Ο Κιτ Χάρινγκτον έγινε διάσημος ως Τζον Σνόου στην επιτυχημένη σειρά φαντασίας του HBO «Game of Thrones».

Ωστόσο, ο χρόνος του 37χρονου στο προσκήνιο τον έκανε να παλέψει με προβλήματα ψυχικής υγείας και αλκοολισμού.

Ο Χάρινγκτον μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2019 λόγω αλκοολισμού. Τώρα, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας (ADHD) ενώ βρισκόταν εκεί.

«Συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου εξαρτιόταν από αυτό. Ευτυχώς ήταν το σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Κατάφερα να σφυρηλατήσω μια νέα ζωή από εκεί», αποκάλυψε ο Βρετανός ηθοποιός σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast ευεξίας, «Hidden 20%».

Ο Χάρινγκτον παραδέχτηκε στον οικοδεσπότη Μπεν Μπράνσον ότι «μπήκε στην αποτοξίνωση μεθυσμένος, ξεμέθυσε εκεί μέσα και είπε: "Γ**α το, όχι εσείς που είστε στον κύκλο. Όχι, ευχαριστώ"».

Επίσης, εξήγησε ότι ήταν σε μια διαφορετική κλινική αποτοξίνωσης πριν πάει σε αμερικανική εγκατάσταση. Το δεύτερο μέρος ήταν εκεί όπου του γνωστοποιήθηκε η ΔΕΠΥ του.
«Και έφυγα από εκεί πολύ γρήγορα και είπα: "Θα προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω μόνος μου", κάτι που δεν λειτούργησε μετά από περίπου τέσσερα χρόνια», ανέφερε.

Η ΔΕΠΥ είναι μια διαταραχή που προκαλεί στο άτομο πρόβλημα συγκέντρωσης και παρορμητική συμπεριφορά.

Κλείσιμο
Αλλά τώρα, είπε ο ηθοποιός ότι είναι «νηφάλιος και παρών», επικεντρωμένος στο να είναι μπαμπάς στον 2χρονο γιο του και στην 6 μηνών κόρη του.
Μοιράζεται τα παιδιά του με τη συμπρωταγωνίστρια και σύζυγό του στο «Game of Thrones», Ρόουζ Λέσλι.

«Το κεφάλι μου θέλει να πάει σε κάθε άλλο πράγμα στο δωμάτιο ταυτόχρονα», συνέχισε, προσθέτοντας ότι μερικές φορές είναι «ανήσυχος» όταν παίζει με τα μικρά παιδιά του.

Ο Χάρινγκτον σημείωσε ότι είναι δύσκολο γι' αυτόν ορισμένες φορές να ασχολείται με την καριέρα του ως ηθοποιός και ως πατέρας. «Η πρακτικότητα του να ασχοληθώ με τη δουλειά μου αυτή τη στιγμή [το βρίσκω] αρκετά δύσκολο. Δεν μπορώ να κάνω καλά πολλά πράγματα ταυτόχρονα», δήλωσε.
shutterstock_676457146__1_

Και πρόσθεσε: «Αν υπάρχουν περισσότερα από ένα πράγματα που συμβαίνουν στο κεφάλι μου, με κατακλύζουν. Γίνομαι απίστευτα εκνευρισμένος, αγχωμένος». «Το κεφάλι μου είναι παντού στο μαγαζί», είπε. «Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω».

Όσον αφορά στην εμπειρία του στο «Game of Thrones», το να υποδυθεί τον χαρακτήρα Τζον Σνόου από το 2011 έως το 2019 είχε τις προκλήσεις του.

Λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας, ο Χάρινγκτον είπε ότι: «Προσπάθησα να προβάλλω αυτή την εικόνα απόλυτης εκλέπτυνσης και ψυχραιμίας για αυτό που έκανα, αλλά πραγματικά να ήμουν κάπως τρομοκρατημένος για τα πάντα».

Έχοντας εκατομμύρια μάτια πάνω του που παρακολουθούσαν την κάθε του κίνηση, η επίδραση φήμης τον έκανε να καταρρεύσει μέχρι το τέλος της οκταετίας.

«Αυτό είναι ένα επίκινδυνο τρυπάκι στο οποίο μπαίνεις, επειδή βρίσκεις όλα τα κακά πράγματα που λέει ο κόσμος, καθώς και τα καλά πράγματα», είπε ο Χάρινγκτον.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος Κόσμος: Ποιος είναι ο Βαγγέλης Ζαμπούνης που εκτέλεσαν τη νύχτα

Βόλος: Η 18χρονη είχε μιλήσει σε καθηγήτρια για τους βιασμούς - «Ο 33χρονος παρενοχλούσε και άλλα κορίτσια»

Τι είναι το Wi-Fi 7 και πώς αλλάζει την εμπειρία μας στο Διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης