Οι δυο ηθοποιοί και παρουσιαστές, που είναι καλοί φίλοι, θέλησαν να κάνουν ένα ταξίδι και να περάσουν λίγο χρόνο εκτός ρουτίνας και προγράμματος. Φέτος συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και να ξεκουραστεί.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τις στιγμές τους στην πρωτεύουσα της Αγγλίας με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, οι δυο τους πήγαν να παρακολουθήσουν και ορισμένες θεατρικές παραστάσεις, όπως το διάσημο μιούζικαλ «Stranger Things: The First Shadow». Επίσης, σε μια φωτογραφία πόζαραν μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.