Οι δυο ηθοποιοί και παρουσιαστές, που είναι καλοί φίλοι, θέλησαν να κάνουν ένα ταξίδι και να περάσουν λίγο χρόνο εκτός ρουτίνας και προγράμματος. Φέτος συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και να ξεκουραστεί.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τις στιγμές τους στην πρωτεύουσα της Αγγλίας με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, οι δυο τους πήγαν να παρακολουθήσουν και ορισμένες θεατρικές παραστάσεις, όπως το διάσημο μιούζικαλ «Stranger Things: The First Shadow». Επίσης, σε μια φωτογραφία πόζαραν μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.