«Για τα ομόφυλα ζευγάρια υπάρχουν οι νόμοι που βάζει το κράτος και υπάρχουν και οι νόμοι που βάζει η φύση. Εδώ παραβιάζεται η φύση. Δεν συμφωνώ καθόλου με την αναγνώριση των ομοφυλοφίλων, είναι μια διαστροφή» είπε ο 84χρονος.
Στην πορεία, όταν τον ρώτησαν για τον γάμο του, o Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε ότι πρόκειται να παντρευτούν με την 49χρονη σύντροφό του «εν καιρώ».
Όσο για τη διαγραφή του από τον δικηγορικό σύλλογο, απάντησε ειρωνικά: «Έχω βάλει τη γάτα μου να κλαίει».
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.