Άρμι Χάμερ: Χώρισε με τη σύντροφό του τρεις μήνες μετά τον αρραβώνα τους - Το μήνυμά της στο Instagram

Άρμι Χάμερ: Χώρισε με τη σύντροφό του τρεις μήνες μετά τον αρραβώνα τους - Το μήνυμά της στο Instagram

Η 26χρονη ανέφερε πως παρά τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, που βαραίνουν τον ηθοποιό, η ίδια έχει «καταπληκτικές αναμνήσεις» από τη σχέση τους

armie-hammer
Τρεις μήνες μετά τον αρραβώνα του Άρμι Χάμερ με τη Μαρίνα Γκρις, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η 26χρονη ήταν εκείνη που ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με ένα insta story, εξήγησε στους ακόλουθούς της πως εκείνη κι ο ηθοποιός αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον αρραβώνα τους, πριν από έναν μήνα.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί υπό άκρα μυστικότητα, τον Οκτώβριο, ενώ κανείς σχεδόν δεν γνώριζε πολλές πληροφορίες για τη νέα σύντροφο του ηθοποιού.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω το τέλος του ταξιδιού μου με τον Άρμι. Ένα κεφάλαιο που ήταν βαθιά προσωπικό και πολύ σημαντικό στη ζωή μου, έκλεισε πριν από έναν μήνα», έγραψε αρχικά στο story της στο Instagram η Μαρίνα Γκρις.
Στη συνέχεια, εξήγησε ότι γνωρίζει τις «ιστορίες που κυκλοφορούν για τον ηθοποιό», ο οποίος είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση και βιασμό, ενώ ανέφερε επίσης, πως «οι εμπειρίες της με τον Χάμερ ήταν θετικές και σε καμία περίπτωση, δεν αντικατοπτρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς».

αρμι_χαμερ
«Μιλάω μόνο από την οπτική μου και τις εμπειρίες μου και δεν είμαι υπεύθυνη για καμία από τις προηγούμενες, τρέχουσες και μελλοντικές του σχέσεις. Η σχέση μας ήταν ένας χώρος όπου ένιωσα βαθιά εκτίμηση, υποστήριξη, αγάπη και κατανόηση», έγραψε.

Εξήγησε επιπλέον, ότι ο Χάμερ είναι «κύριος» και είπε ότι το σχέδιό τους να παντρευτούν «είχε τις ρίζες του στη δύναμη, την ενθάρρυνση και τη βαθιά αμοιβαία φροντίδα». Ωστόσο, χαρακτήρισε τον χωρισμό τους «σκληρό».

Τέλος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τις όμορφες στιγμές που πέρασε και ευχήθηκε στον ηθοποιό τα καλύτερα για το μέλλον του.

«Είμαι ευγνώμων σε αυτή τη σχέση για την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβα, αλλά τώρα είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε. Καθώς εύχομαι στον Άρμι ευτυχία, κρατάω τις αναμνήσεις μας με στοργή, συμπεριλαμβανομένων των γέλιων και των γλυκών στιγμών που μοιραστήκαμε. Να είσαι ευτυχισμένος», έγραψε στο τέλος της ανάρτησής της.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

ΟΑΣΑ: Με τραπεζική κάρτα οι επιβιβάσεις σε μετρό, τραμ και λεωφορεία - Πώς θα λειτουργεί

Την παρενόχλησε πρώτη φορά στα 9 της χρόνια και τη βίασε στα 12 - Νέες αποκαλύψεις για τον 33χρονο στον Βόλο

«Ο Μπάμπης ζητούσε έναν χρόνο από τον κρεοπώλη τα €17.000 και αυτός τον κορόιδευε» λέει φίλος του 31χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης