Survivor: Ο Νίκος Γκάνος λύγισε μιλώντας για τον θάνατο της αδερφής του
«Μου φώναξε “έλα να με δεις γιατί θα φύγω” και της είπα "άσε με ρε Μαρία, παίζω στον υπολογιστή” και δεν την ξαναείδα» είπε με τρεμάμενη φωνή - Δείτε το βίντεο
Ο Νίκος Γκάνος συγκίνησε με την εξομολόγηση που έκανε στο τελευταίο επεισόδιο του «Survivor». Ο παίκτης των Διασήμων έκανε μια αναδρομή στα παλιά και τον θάνατο της αδερφής του, Μαρίας.
Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, είπε: «Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα είναι όταν έχασα την αδελφή μου, η οποία ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερη μου. Ο τρόπος που έγινε ήταν πολύ περίεργος. Εγώ ήμουν στον υπολογιστή, γιατί ασχολούμαι πολύ γενικά με τους υπολογιστές και τότε ήταν η πρώτη φορά που είχα αγοράσει έναν και καθόμουν πάρα πολλές ώρες σε αυτόν σαν παιδάκι. Η αδελφή μου ήταν ξανθιά και εκείνη την ημέρα η μητέρα μου της έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα. Πριν φύγει η αδελφή μου από το σπίτι, μου φωνάζει από το μπάνιο “Νίκο, έλα να με δεις γιατί θα φύγω”. Άσε με, ρε Μαρία! Τώρα κάθομαι και παίζω στον υπολογιστή, θα σε δω μετά” της είπα.
Και δεν την ξαναείδα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybde4t8q9yh)
Ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του και πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να ηρεμήσει. Συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ και αυτό με έχει κάνει στη ζωή να μην αφήνω τίποτα για αύριο. Πρέπει να ζούμε την ζωή μας όλοι, όλοι μας έχουμε προβλήματα, όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα και ατυχίες. Αυτό με έκανε να σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μία και πρέπει να την ζούμε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία ημέρα της ζωής μας».
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events