Survivor 2024: Η Ανδριάνα Καγιά έγινε η πρώτη που λέει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Η Ανδριάνα Καγιά έγινε η πρώτη που λέει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο - Δείτε βίντεο

Οι συγκινητικές ιστορίες των Αντωνά και Γκάνου, η μασκότ του Survivor, η ροκ μπάντα και οι μάχες για το έπαθλο και την παραμονή

MixCollage-11-Jan-2024-02-17-AM-9075
Η Ανδριάνα Καγιά είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor 2024 με τους... στόχους να την στέλνουν σπίτι της καθώς ηττήθηκε και στις δύο αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα σε Μαριλίνα και Ιωάννα χωρίς μάλιστα να πάρει ούτε έναν πόντο.

Αντίθετα οι υπόλοιπες γυναίκες της ομάδας των Μαχητών που βρέθηκαν στον τάκο μέσω της ψηφοφορίας της ομάδας τους και συγκεκριμένα οι Δώρα Νικολή, Μαριλίνα Βακονδίου και Ιωάννα Τζαβέλα θα συνεχίσουν να μάχονται στον Άγιο Δομίνικο.

Οι Μαχητές οι οποίοι έκαναν ποδαρικό στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ με νίκη και εξασφάλισαν το τσακμάκι που τους έδωσε τη φωτιά, δεν είχαν ανάλογη συνέχεια με τους Διάσημους να τους παίρνουν «φαλάγγι» στις ασυλίες και με ένα 3-0 να στέλνουν τέσσερις στον τάκο. Η κόκκινη ομάδα στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/1) έκανε και το 4-0 κατακτώντας το έπαθλο φαγητού κλείνοντας την πρώτη εβδομάδα με γεμάτο το στομάχι.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση να κάνουν το σχόλιο τους και τον Ρομπ Τζέιμς, που τη γλίτωσε εξαιτίας της επιλογής της MVP Ασημίνας Χατζηανδρέου να προτείνει γυναίκα για 3η υποψήφια, να εκφράζει την ικανοποίησή του.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyb8i3qgznsh)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyb8jpt6adep)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyb8m6yb6o0x)


Οι ήττες έχουν φέρει και τις πρώτες γκρίνιες στους Μαχητές με τους περισσότερους να τα έχουν με την Ανδριάνα Καγιά. Η παίκτρια της Μπλε ομάδας φαίνεται πως έχει μιλήσει προσβλητικά για τους συμπαίκτες της, οι οποίοι μάλιστα, την ψήφισαν όλοι σχεδόν ως υποψήφια για αποχώρηση, ενώ η Χρύσα την κατηγόρησε ότι είναι επιθετική.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyb8oalyqwvd)



Οι τεταμένες σχέσεις της Ανδριάνας με τους συμπαίκτες της την οδήγησαν σε ξέσπασμα πριν τον αγώνα για τον αγώνα για το έπαθλο.

«Κάναμε μια συζήτηση με τον Σταμάτη και τη Χρύσα για να μου δώσουν να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα τους μαζί μου. Για να πω την αλήθεια ισχυρίζονται πως λέω πράγματα πίσω από την πλάτη τους, πράγμα όμως που δεν ισχύει. Ότι ο χαρακτήρας μου είναι πιο έντονος και πιο δυναμικός, και μπορεί να πω κάτι εκείνη την ώρα πιο έντονα δεν σημαίνει ούτε ότι είμαι κακός άνθρωπος ούτε ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Απλά είπα από την αρχή ότι οι ενέργειες μας δεν ταιριάζουν, δεν έχουμε την επικοινωνία» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Μαχητών απευθυνόμενη στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyb9o290p16x)


«Νιώθω από τη μια πολύ τυχερή που έγινε το όνειρο μου πραγματικότητα, από την άλλη πολύ άτυχη που δεν έπεσα σε μια καλή ομάδα. Δεν είναι βέβαια όλη η ομάδα έτσι, ακόμα πιστεύω για κάποια άτομα ότι έχουμε μια καλύτερη επικοινωνία και καλύτερη διάθεση. Είναι άβολη η θέση μου αλλά δεν ήρθα εδώ για να κάνω φίλους. Τους φίλους μου τους έχω έξω, στην πραγματική ζωή, όπως και την οικογένεια μου. Οπότε ήρθα εδώ για να παίξω, να το ζήσω όλο αυτό και όλα καλά».

Με ποιον έχεις έρθει κοντά; Ποιος νιώθεις ότι είναι το στήριγμα σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάς;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιανός με την Ανδριάνα να ξεσπά σε κλάματα και να αποκρίνεται ως εξής. «Κανένας. Ο εαυτός μου είναι το στήριγμα μου. Άλλωστε είναι κάτι που βλέπουμε σε κάθε Survivor. Να στοχοποιείται ένας παίκτης, συνήθως δυνατός παίκτης, που ενδεχομένως είναι και πιο δυναμικός οπότε είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό και το δέχομαι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyb9xd7sx8d5)


Στον στίβο μάχης οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και στα πρώτα ματσαρίσματα το σκορ έκλεισε στο 5-4 υπέρ της κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyba47e60zm1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybab1v99rl5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybaf72dvxm1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybb0s0ppue1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybb7589mkq1)


Όμως οι Διάσημοι βρήκαν τον τρόπο στα δεύτερα ματσαρίσματα τα ξεφύγουν με 9-5 και τον Αλέξη Παππά να χαρίζει το 10ᾱρι στην ομάδα του κόντρα στον Ρομπ Τζέιμς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybbdcy5j9v5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybbie2pac89)


Έτσι οι Διάσημοι μετά από 4 ημέρες που έτρωγαν μόνο καρύδες κατάφεραν να απολαύσουν ομελέτα.

Στους Μαχητές επικράτησε για ακόμα μια ημέρα προβληματισμός για την ήττα, ενώ στους Διάσημους στήθηκε γιορτή με μια ροκ μπάντα να αναλαμβάνει τη διασκέδασή τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybcrbevd3o9)


Ο παίκτης που δείχνει να έχει κερδίσει τη συμπάθεια των περισσότερων παικτών είναι ο Ρομπ Τζέιμς, με τη Δαλάκα να τον χαρακτηρίζει μασκότ του φετινού Survivor και τον Φάνη να αναλαμβάνει να βελτιώσει τις επιδώσεις του συμπαίκτη του, ο οποίος θέλει να γίνει ο πιο «μαύρος Σκωτσέζος», όπως ο ίδιος δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybclnxbopih)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybd3r0ne7ox)


Οι εξομολογήσεις των παικτών του Survivor συνεχίστηκαν και σε αυτό το επεισόδιο. Έτσι μετά τους Δώρα, Βολικάκη και Ανδριάνα σειρά πήραν ο Νίκος Γκάνος και η Μαρία Αντωνά.

Ο γνωστός τραγουδιστής και παίκτης των Διασήμων του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θυμήθηκε την τραγική ιστορία και “λύγισε” μιλώντας για τον θάνατο της αδερφής του, την οποία δεν ξαναείδε ξαφνικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybde4t8q9yh)


«Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα ήταν όταν έχασα την αδερφή μου, η οποία ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερή μου. Ο τρόπος που έγινε ήταν πολύ περίεργος… Ήμουν στον υπολογιστή και τότε ήταν η πρώτη φορά που είχα αγοράσει υπολογιστή και καθόμουν πολλές ώρες σαν παιδάκι. Η αδερφή μου ήταν ξανθιά και η μητέρα μου εκείνη τη μέρα της έβαψε τα μαλλιά κόκκινα. Και πριν φύγει από το σπίτι, μου φωνάζει από το μπάνιο ‘Νίκο έλα να με δεις γιατί θα φύγω‘ και της είπα ‘άσε με ρε Μαρία τώρα κάθομαι και παίζω, θα σε δω μετά‘. Και δεν την ξαναείδα. Αυτό είναι κάτι που το μετανιώνω πάρα πολύ και με έχει κάνει στη ζωή μου να μην αφήνω τίποτα για αύριο. Με έκανε να σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μία και πρέπει να ζούμε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία”, είπε φανερά συγκινημένος ο παίκτης του Survivor.

Την προσωπική της ιστορία θέλησε να μοιραστεί και η Μαρία Αντωνά. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια υγείας του αδελφού της, λίγο μετά το αγώνισμα επάθλου, το οποίο κέρδισε η ομάδα των Διασήμων. Μάλιστα, εξαιτίας και της συναισθητικής φόρτισης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybdiot3l9dt)


«Η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου είναι το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο αδελφός μου, τον οποίο για αρκετά χρόνια είχα στερηθεί λόγω του ότι εγώ ζούσα με την μητέρα μου και ο αδελφός μου με τον πατέρα μου. Μετά από χρόνια λοιπόν, όταν ενώθηκαν ξανά οι ζωές μας και ήρθαμε μαζί, ήρθε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο ήμουν ουσιαστικά και η πρώτη που τηλεφώνησαν. Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει από κάτι πολύ μικρό και ασήμαντο, που ουσιαστικά ήταν μια βιταμίνη η οποία έλειπε στο αίμα του και δεν το γνωρίζαμε, ο αδελφός μου πέρασε δυο ισχαιμικά επεισόδια από τα οποία είχε παραλύσει όλη η δεξιά του πλευρά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

«Ήταν για μένα σοκαριστικό αυτό το γεγονός, να μπορέσω να σταθώ δυνατή για να είμαι δίπλα του και ταυτόχρονα να βλέπω και τον αδελφό μου σε μια τέτοια κατάσταση. Χαίρομαι όμως πολύ γιατί με πάρα πολύ αγώνα και πάρα πολύ κόπο το ξεπέρασε, είναι γερός και δυνατός και σίγουρα θα είναι πάρα πολύ χαρούμενος που με βλέπει μέσα στο παιχνίδι».

«Νομίζω ότι αυτό με στιγμάτισε σαν άνθρωπο γιατί εκεί κατάλαβα ότι στη ζωή δεν έχει τίποτα άλλο σημασία εκτός από το να είμαστε καλά και να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε. Τι το ανέφερα τώρα» πρόσθεσε, μη μπορώντας να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση μπροστά στην κάμερα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybdvy5leub5)


Σε ότι αφορά την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης οι τέσσερις υποψήφιες των Μαχητών θα έπρεπε να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι μέσα από μονομαχία και όχι ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως θα διεξαχθεί ο μεταξύ τους αγώνας με την παίκτρια που είχε τα καλύτερα στατιστικά να αντιμετωπίζει αυτή με τα χειρότερα. Η Δώρα (50%) είχε την καλύτερη κατάταξη, 2η ήταν η Μαριλίνα (43%), 3η στη σειρά κατάταξης με ποσοστό επιτυχίας 22% ήταν η Ανδριάνα και τελευταία η Ιωάννα (0%).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybdyxdh40q9)


Η Δώρα που επέλεξε τους μπασκετικούς στόχους κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ιωάννα και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybe5qqdmmdd)


Με το ίδιο σκορ (4-0) νίκησε και η Μαριλίνα την Ανδριάνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybeangl6d01)


Στον τελικό παραμονής η Ιωάννα ήταν πιο εύστοχη από την Ανδριάνα την οποία νίκησε με 4-0 και έτσι εξασφάλισε την παραμονή της στέλνοντας την συμπαίκτρια της στο σπίτι της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybeiux9v5yp)


«Ήταν όνειρο ζωής να φτάσω εδώ» είπε εμφανώς συγκινημένη η παίκτρια των Μαχητών, πριν πάρει τη δάδα της και αφήσει πίσω της το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cybem7nz1e9t)






Ειδήσεις σήμερα:

«Θα το τακτοποιήσω» είπε ο 50χρονος στην κόρη του και σκότωσε τον 33χρονο που τη βίαζε από τα 9 της

Νταλάρας κατά Ρέμου και Αργυρού: Η σύγκριση με Μπιθικώτση και τα σχόλια για «μπιφτέκια και λουκάνικα»

26χρονη καθηγήτρια έβαζε μαθητές να κρατάνε τσίλιες για να κάνει σεξ με 16χρονο - Τους κάλυπτε ο πατέρας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης