Μιχάλης Σαράντης: Δεν είμαι παιδί πια, έχουν φύγει από τη ζωή και οι δύο γονείς μου

Μιχάλης Σαράντης: Δεν είμαι παιδί πια, έχουν φύγει από τη ζωή και οι δύο γονείς μου

«Νιώθω τραυματισμένος με αυτό το θέμα, γιατί δεν περίμενα να τους χάσω» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

saradis
Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε για την κόρη του, την πατρότητα και την απώλεια των γονιών του, ανάμεσα σε άλλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

Στην αρχή, σημείωσε: «Αυτή η χρονιά για εμένα ήταν πολύ ευλογημένη, με την έννοια ότι έχω μια κόρη υπέροχη, γεννήθηκε πέρσι τον Σεπτέμβρη. Η μικρή πρωταγωνιστεί. Από δουλειές είμαι πολύ ευτυχισμένος, έχω κάνει ωραία πράγματα στο θέατρο και στην τηλεόραση. Νιώθω ευλογημένο που κάνω αυτό που αγαπάω».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyb0nnzzjxk1)

Κλείσιμο
Για τη μικρή κόρη του αποκάλυψε: «Την κόρη μου την κακομαθαίνω. Τη βάζω να κοιμάται πάνω μου και γλυκαίνεται. Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει πάρα πολύ και η Μαίρη και η μικρή, οπότε όταν κοιμόμαστε μαζί είναι παρηγοριά. Κάθε μέρα που βλέπω την κόρη μου να εξελίσσεται με συγκινεί πολύ. Το θαύμα της ζωής είναι πολύ συγκινητικό. Τρέμω μην κάνω κάτι και την πληγώσω κατά λάθος. Από την στιγμή που η Μαίρη μου είπε ότι είναι έγκυος, "ήρθα", "μετακινήθηκα", δεν μπορώ να το εξηγήσω, νιώθω ότι έχω κόρη από την στιγμή που συνελήφθη. Προέκυψε προφανώς αυτό και από μια ανάγκη να φτιάξω τη δική μου οικογένεια, γιατί δεν είμαι παιδί πια, έχουν φύγει από τη ζωή και οι δύο γονείς μου. Από την άλλη έχω πάρει τόση αγάπη από αυτό το σπίτι που ήθελα να τη μεταδώσω και βρήκα και τον ιδανικό άνθρωπο».

Ενώ, για τους γονείς του ο Μιχάλης Σαράντης ανέφερε: «Είμαι πονεμένος που δεν έχω τους γονείς μου. Νιώθω τραυματισμένος με αυτό το θέμα, γιατί δεν περίμενα να τους χάσω. Δεν μπορώ και δεν θέλω να τους ξεχάσω. Το μάθημά μου εμένα ποιο είναι από τη ζωή ότι πρέπει να διαχειρίζομαι την απώλεια; Μπορεί. Αλλά ποτέ δεν τους ξεχνάω. Νιώθω πολύ πιο δυνατός πλέον, δεν είμαι καθόλου εύθραυστος. Ευτυχώς που κάνω αυτή τη δουλειά και τα μαλακώνει όλα».

Βόλος: «Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» είπε ο 50χρονος που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Άννα - Μαρία, τα παιδιά και οι αδερφές του στο ετήσιο μνημόσυνο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Βέροια: Χτύπαγε το μωρό ακόμα και με το μπιμπερό η μητέρα - Τα ευρήματα της νεκροτομής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης