Μιχάλης Σαράντης: Μεταμορφώνεται σε «Συρανό ντε Μπερζεράκ» στη σκηνή του θεάτρου Αλκυονίς

Μιχάλης Σαράντης: Μεταμορφώνεται σε «Συρανό ντε Μπερζεράκ» στη σκηνή του θεάτρου Αλκυονίς

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Νανούρη - Πότε θα κάνει πρεμιέρα η παράσταση

Mixalis_Sarantis
Το διάσημο έργο του γαλλικού θεάτρου «Συρανό» σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης, με τον Μιχάλη Σαράντη στον ομώνυμο ρόλο και τη Λένα Παπαληγούρα στον ρόλο της Ρωξάνης. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου στο θέατρο Αλκυονίς.

Sarantis_-_Papaligoura


Στο έμμετρο ρομαντικό δράμα του Εντμόντ Ροστάν ο κεντρικός ήρωας του έργου, ο ασυμβίβαστος ιππότης και ποιητής Συρανό ντε Μπερζεράκ, είναι ερωτευμένος με τη Ρωξάνη. Θεωρεί όμως πως εκείνη δεν θα αισθανθεί ποτέ το ίδιο, μιας και νιώθει άσχημος εξαιτίας της μεγάλης μύτης του, που αποτελεί χρόνια το αντικείμενο χλευασμού του. Τη Ρωξάνη πολιορκεί και ο πλούσιος Κόμης Ντε Γκις. Εκείνη όμως είναι ερωτευμένη με τον όμορφο Κριστιάν, από τον οποίο λείπει και το πνεύμα και η ευφράδεια. Ο Συρανό συμφωνεί με τον Κριστιάν να γίνει η σκιά του, η φωνή και οι λέξεις του, ώστε να τον βοηθήσει να την κατακτήσει. Ουσιαστικά, μ΄αυτόν τον τρόπο εκφράζει τα δικά του αισθήματα στην αγαπημένη του.

Κλείσιμο
Στην παράσταση παίζουν επίσης οι ηθοποιοί άσονας Παπαματθαίου, Νικόλας Χανακούλας, Κωνσταντίνος Γιουρνάς, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Χρήστος Πούλος Ρένεσης κακ Γιώργος Φασουλάς

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης