Ορέστης Τζιόβας: Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, είναι πιο πειραματικός

Ορέστης Τζιόβας: Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, είναι πιο πειραματικός

«Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μία σχέση, γιατί αλλιώς θα το ψάξεις αλλού» σχολίασε ο ηθοποιός

tziovas_34636
Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, την απιστία, τις σχέσεις και τον ρόλο του σεξ σε αυτές, καθώς και το ενδεχόμενο να αποκτήσει κάποια στιγμή τη δική του οικογένεια.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.

Αρχικά, ανέφερε: «Πρέπει ένας έφηβος να μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του για να ανοίξει τον δρόμο για τους υπόλοιπους ανθρώπους. Οι συντηρητικοί άνθρωποι είναι σε μεγάλη ηλικία και θα "φύγουν" σύντομα και θα μείνουμε οι πιο προοδευτικοί μάλλον. Έγινε μία πολύ μικρή κουβέντα με τους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου, που δεν υπήρχε όμως λόγος να γίνει. Παίζει ρόλο πώς νιώθεις εσύ για τον εαυτό σου. Άμα εσύ νιώθεις καλά, μπορείς να το επικοινωνήσεις πολύ καλά και με όλους γύρω σου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyathxlhxncp)

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μιλάω ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου για να ανοίξω τον δρόμο και να είναι πιο εύκολο για άλλα παιδιά. Έλαβα πάρα πολλά μηνύματα. Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά. Απλώς δεν ήταν κάτι κατανοητό και αντιληπτό. Όταν ξεκίνησα στη δραματική σχολή ήρθα σε επαφή με περισσότερα ομοφυλόφιλα άτομα και έγιναν ο κύκλος μου. Δεν μπορούσα να το καταλάβω, δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν [ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός]. Δεν ένιωθα έλξη ακριβώς, δεν το έλεγα έτσι. Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, είναι πιο πειραματικός. Δεν είναι ακριβώς έλξη, γιατί αν ήταν θα ήμουν σε σχέση με άνδρες, αλλά δεν είναι αυτός ο προσανατολισμός μου. Είναι περισσότερο γυναίκες».

Για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια, ο Ορέστης Τζιόβας δήλωσε: «Ναι, η οικογένεια είναι κάτι που με αφορά. Δεν ξέρω αν θα το κάνω τώρα, ή αν θα το κάνω αύριο, ή αν θα το κάνω και ποτέ. Τώρα, ο γάμος είναι κάτι νομικό και τίποτα παραπάνω».

Τέλος, για την απιστία και το σεξ σχολίασε ο ηθοποιός: «Συγχωρώ την απιστία, το αφήνεις πίσω, άμα ο άλλος είναι ο άνθρωπός σου και σε αγαπάει τι να κάνουμε τώρα, μπορεί να συμβεί. Έχω απιστήσει στο παρελθόν και το μετάνιωσα γιατί ήταν λάθος, άμα είσαι με έναν άνθρωπο είσαι με έναν άνθρωπο. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μία σχέση, γιατί αλλιώς θα το ψάξεις αλλού. Είναι μια βιολογική ανάγκη του ανθρώπου, δεν ξέρω αν είναι βιολογική ή πνευματική. Αλλά είναι μια ανάγκη του ανθρώπου. Έχω υπάρξει σε τοξική σχέση, υπήρχε μια ένταση, υπήρχαν καβγάδες, δεν υπήρχε ηρεμία, δεν υπήρχε αγάπη. Υπήρχε μια ένταση και ένα πάθος που αυτό τροφοδοτούσε τη σχέση και ήταν τοξικό».

Ειδήσεις σήμερα:

«Θα το τακτοποιήσω» είπε ο 50χρονος στην κόρη του και σκότωσε τον 33χρονο που τη βίαζε από τα 9 της

Νταλάρας κατά Ρέμου και Αργυρού: Η σύγκριση με Μπιθικώτση και τα σχόλια για «μπιφτέκια και λουκάνικα»

26χρονη καθηγήτρια έβαζε μαθητές να κρατάνε τσίλιες για να κάνει σεξ με 16χρονο - Τους κάλυπτε ο πατέρας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης