Πινκ: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της - Είσαι ο πεισματάρης, όμορφος, αμετακίνητος βράχος μου

Με αφορμή την επέτειο του γάμου της, η τραγουδίστρια προχώρησε σε μερικές τρυφερές αναρτήσεις για τον Κάρεϊ Χαρτ

Ενώ η Πινκ αναλογιζόταν την 18η επέτειο γάμου της και του συζύγου της Κάρεϊ Χαρτ την Κυριακή, η 44χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι το ζευγάρι δεν ήταν πάντα τέλειο... Ούτε καν τον τελευταίο χρόνο.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η τραγουδίστρια είπε στους 10,5 εκατομμύρια ακολούθους της ότι εκείνη και ο Χαρτ παραλίγο να χωρίσουν ξανά πέρυσι και ότι ο γάμος τους δεν ήταν χωρίς δυσκολίες.

«Η αγάπη είναι μια ζωή που επιστρέφεις στο τραπέζι. Σχεδόν δεν τα καταφέραμε σε αυτό, λοιπόν, σε μερικά από αυτά, αν είμαι ειλικρινής. Όταν σε γνώρισα, πριν από 22 χρόνια, ήθελα απλώς κάποιον που δεν θα μου έλεγε ψέματα. Δεν είχα ιδέα για δέσμευση, για να χτίσουμε μια ζωή μαζί, για οικειότητα, για εμπιστοσύνη. Είναι γαμ***να δύσκολο», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών από τη σχέση τους.

«Αλλά φίλε μου, αν δεν είμαι ταπεινός από την έκπληξη της πίστης, της ιστορίας, της συγχώρεσης και της ανθεκτικότητας. Πώς η αγάπη αναδιατάσσεται και επανεμφανίζεται μετά από μια άδεια νύχτα ή πέντε. Είμαι περήφανος που καταφέραμε να φτάσουμε στην άλλη πλευρά αυτής της χρονιάς. Φέρω τα σημάδια μας με περηφάνια. Είσαι ο πεισματάρης, όμορφος, αμετακίνητος βράχος μου», συνέχισε.

Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το αφιέρωμά της τονίζοντας πόσο πολύ εκτιμά αυτό που έχει δημιουργήσει η οικογένειά τους και τις στιγμές που έχουν μοιραστεί.

Στο τέλος ολοκλήρωσε: «Η οικογένεια που έχουμε χτίσει και οι ιστορίες που έχουμε πλέξει μαζί και οι αναμνήσεις που συνεχίζουμε να δημιουργούμε αξίζουν περισσότερο από χίλια εκατομμύρια βραβεία που θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος. Σας αγαπώ και μας αγαπώ».

Δείτε την ανάρτηση


Ο Χαρτ γιόρτασε επίσης τον πολύχρονο γάμο τους μοιράζοντας το δικό του φωτογραφικό άλμπουμ στο Instagram, αναλογιζόμενος τις περιπέτειες της ζωής τους τις τελευταίες δύο δεκαετίες.



Ειδήσεις σήμερα:

Αλληλοκατηγορούνται ο σύντροφός της Γεωργίας και ο φίλος του - Την έσφαξαν με κουζινομάχαιρο στο λαιμό

The Crown αλά δανικά: Θυσιάστηκε ή εκβιάστηκε η αδελφή της Άννας-Μαρίας;

Αστέρια, Agora Sygrou, Αθηνών Αρένα: Σε τρεις κατέληξαν τα ακίνητα του Παπαθεοχάρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr