Φίλιππος Σοφιανός για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Τα παιδιά θέλουν αγάπη, αλλά η φύση έχει ένα αρσενικό και ένα θηλυκό

Φίλιππος Σοφιανός για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Τα παιδιά θέλουν αγάπη, αλλά η φύση έχει ένα αρσενικό και ένα θηλυκό

Το παιδί μέχρι τα 5 του χρειάζεται τους γονείς του, τον πατέρα του και τη μάνα του, τόνισε

sofianos-filippos
Ο Φίλιππος Σοφιανός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο ονοματεπώνυμό του, την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, την προσωπική του ζωή και την καριέρα του.

«Στο επώνυμο Ζούκας ακούω ακόμα, έχει γίνει κανονική αλλαγή στην ταυτότητα. Άλλαξα το όνομά μου για να τιμηθεί ο Φίλιππος Σοφιανός, αδελφός της μητέρας μου, ήρωας της εθνικής αντίστασης, τον έφαγαν οι Γερμανοί στα 18 του», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο Φίλιππος Σοφιανός τόνισε: «Το παιδί μέχρι τα 5 του χρειάζεται τους γονείς του, τον πατέρα του και τη μάνα του. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, αλλά η φύση έχει ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Ο ρόλος του πατέρα και της μάνας είναι ένας άξονας ισορροπίας για το παιδί. Μπορεί το παιδί να έχει δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες που το αγαπούν πολύ. Στο σχολείο πώς θα αντιμετωπίσει την κοινωνικότητά του; Σιγά σιγά χάνουμε τις ταυτότητες, προσπαθούν να αλλάξουν τα άρθρα στο αρσενικό και το θηλυκό».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ηθοποιού
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy9z3wol5k29)

Για την προσωπική του ζωή, ανέφερε: «Πιστεύω πολύ στην οικογένεια, γι’ αυτό και παντρεύτηκα τέσσερις φορές. Όταν ήμουν 7 χρόνων έχασα τον πατέρα μου, μου έχει λείψει το να μαζεύεται όλη η οικογένεια μαζί. Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα όπου σε βρει, ακόμα και τώρα στα 66. Δεν γλιτώνεις από τον έρωτα, είναι ανίκητος στη μάχη. Αν μου χτυπήσει την πόρτα, θα του ανοίξω».

Για την καριέρα του, είπε τα εξής: «Είναι ευχή και κατάρα να έχεις υπάρξει ζεν πρεμιέ στην τηλεόραση. Εμένα η έγνοιά μου ήταν πως θα υποσκάψω τον ρόλο, να βρω ένα καθίκι να παίξω, όπως η Πρόβα Νυφικού. Ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει, το σίχαμα της εποχής, του δωσίλογου. Το ήθελα, το επιδίωξα και έκανα ολόκληρη μάχη με τον Κουτσομύτη».

Κλείνοντας, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε στην αυτοκρατορία των παραγωγών, όλοι έχουν σκοπό να βγάλουν λεφτά για αυτό και παίρνουν φθηνό προϊόν. Έχει δημιουργηθεί ένα καθεστώς όπου όλοι μπορούν να τα παίξουν όλα, δεν είναι όλοι για όλα. Αυτή η χυδαιότητα παίρνει απειλητικές διαστάσεις πλέον. Ακόμα και στην Επίδαυρο εμφανίστηκαν άτομα χωρίς να έχουν τα τυπικά προσόντα. Παλιότερα, για να πατήσεις στην Επίδαυρο, έπρεπε να περάσεις τουλάχιστον 10-15 χρόνια εκπαίδευσης».

Ειδήσεις σήμερα:

Ενέδρα έστησαν στη Γεωργία ο σύντροφός της και ο φίλος του - Την έδεσαν με χειροπέδες πριν τη μαχαιρώσουν

Άγριο έγκλημα στη Σλοβακία: Σεφ ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του - Ο πατέρας του είχε σκοτώσει δύο γυναίκες

Έκτη μέρα αγωνίας για τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι - Τα χρωστούμενα και η τελευταία συνάντηση με τον 51χρονο χασάπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης