Γιώργος Αλκαίος: Έφτασα να κάνω εγώ ψυχοθεραπεία στον ψυχαναλυτή μου

Γιώργος Αλκαίος: Έφτασα να κάνω εγώ ψυχοθεραπεία στον ψυχαναλυτή μου

«Είναι ο φίλος μου πια και όχι ο γιατρός μου» συνέχισε σε δηλώσεις του

alkaios483
Ο Γιώργος Αλκαίος παραχώρησε μια συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη βοήθεια που έλαβε στο παρελθόν από ψυχολόγο.

Όπως είπε στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Από την εφηβεία μου ξεκίνησα ψυχανάλυση. Τις πρώτες μου συνεδρίες τις έκανα πριν τα 18. Όχι ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω, αλλά έπρεπε να συνειδητοποιήσω τι γίνεται, γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω τις αντιθέσεις της ζωής. Έχω μέσα μου βαθιά την αίσθηση του αυτονόητου, οπότε οτιδήποτε παράλογο μου φαίνεται 10 φορές πιο παράλογο».

Όταν ρωτήθηκε, αν συνεχίζει την ψυχοθεραπεία, ο Γιώργος Αλκαίος είπε: «Όχι, πλέον έφτασα να κάνω εγώ ψυχοθεραπεία στον ψυχαναλυτή μου, τον Νίκο. Είναι ο φίλος μου πια και όχι ο γιατρός μου».
alkaios483__1_

Στην ίδια συνέντευξη, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Eurovision και πιο συγκεκριμένα, στο αν αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να απομακρυνθεί από το τραγούδι. «Ναι, η Eurovision έκλεισε τον κύκλο που ήθελα να κλείσει σε υψηλό επίπεδο. Ευτυχώς είχαμε και καλή παρουσία» απάντησε.

Τέλος, ο Γιώργος Αλκαίος είπε: «Ήθελα να κάνω αυτή την αποχή, γι’ αυτό και την έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Από ένα σημείο και μετά βρήκα τόσα πράγματα να ασχοληθώ, όπως με τον τομέα της τεχνολογίας και της μουσικής, της σκηνοθεσίας. Έκανα και ένα άλμπουμ το "Μοsaic", που ήταν πολύ ιδιαίτερο με 42 μουσικούς από όλον τον κόσμο διαδικτυακά μέσα στην καραντίνα. Από εκεί και πέρα, με ενδιέφερε να πάρω τον χρόνο μου όσο ήθελε ο ίδιος μου ο εαυτός».

Η εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου στη Eurovision 2010
Giorgos Alkaios & Friends - OPA (Greece) Live 2010 Eurovision Song Contest
Κλείσιμο

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Προχωράει ο γάμος ομόφυλων αλλά δύο άνδρες δεν θα αποκτούν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας - Δηλώσεις Μητσοτάκη την Τετάρτη

Η μητέρα της 12χρονης επιτέθηκε στον Μίχο στο δικαστήριο για τους βιασμούς και τη μαστροπεία

Ο Γιώργος Λάνθιμος πήρε τη Χρυσή Σφαίρα και αποκαθήλωσε την «Barbie»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης