Έμα Στόουν για το σίκουελ του «Cruella»: Είναι μια δουλειά σε εξέλιξη

Έμα Στόουν για το σίκουελ του «Cruella»: Είναι μια δουλειά σε εξέλιξη

Η ηθοποιός υποδύθηκε την εμβληματική κακιά του «101 Σκυλιά της Δαλματίας» στην ταινία του 2021

stone
Η Έμα Στόουν ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στον μοντέρνο ρόλο της κακιάς της Disney.

Η 35χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με τη συνέχεια του «Cruella» του 2021, λέγοντας στο Variety ότι τα γυρίσματα για τη δεύτερη ταινία θα ξεκινήσουν «ελπίζω μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα». Η Στόουν δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό να υποδύεται τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.
«Θα δούμε... είναι μια δουλειά σε εξέλιξη», είπε στο πρακτορείο για το χρονοδιάγραμμα της συνέχειας, ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί των Διεθνών Κινηματογραφικών Βραβείων Palm Springs 2024, όπου παρέλαβε το βραβείο Desert Palm Achievement Award για ηθοποιό, για την ερμηνεία της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things».

Κατά τη διάρκεια της ευχαριστήριας ομιλίας της, η Στόουν θυμήθηκε τη σεξιστική συμβουλή ενός στελέχους στούντιο προς το πρόσωπό της, καθώς είχε παρομοιάσει την καριέρα μιας γυναίκας με «σπριντ, όχι μαραθώνιο», υπονοώντας τον υποτιθέμενο χρονικό περιορισμό των γυναικών στη βιομηχανία του θεάματος.

«Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή η συμβουλή είναι εντελώς βλακεία, επειδή η πλειοψηφία των γυναικών που θαυμάζω σε αυτή τη βιομηχανία, πολλές από τις οποίες βρίσκονται σε αυτό το δωμάτιο, έχουν αποδείξει ότι όσο περνάει ο καιρός, η ζωή και η δουλειά γίνονται πιο ενδιαφέρουσες και πιο ικανοποιητικές», είπε η Στόουν.

Το «Cruella» περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία καταγωγής του χαρακτήρα Cruella de Vil πριν προκαλέσει τον όλεθρο στην ταινία «101 Σκυλιά της Δαλματίας» της Disney. Το PEOPLE είχε επιβεβαιώσει ότι ετοιμάζεται ένα σίκουελ.
cruella

Κλείσιμο
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιτυχία της "Cruella" στο box office, σε συνδυασμό με την ισχυρή απόδοση της Disney+ Premier Access μέχρι σήμερα», δήλωσε τότε εκπρόσωπος της Disney.

«Η ταινία έτυχε απίστευτα καλής υποδοχής από το κοινό σε όλο τον κόσμο, με βαθμολογία κοινού 97% στο Rotten Tomatoes, εκτός από Α σε κάθε δημογραφική κατηγορία από το CinemaScore το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας, κατατάσσοντάς την ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς από τις live-action επανεκδόσεις μας. Προσβλέπουμε σε μια μακρά πορεία, καθώς το κοινό συνεχίζει να απολαμβάνει αυτή τη φανταστική ταινία».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάβυσσος: Καρέ καρέ η στιγμή που ο 29χρονος προγραμματιστής έχει μόλις διαφύγει από τους απαγωγείς του - Φωτογραφίες

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ είχε στήσει παράνομο εργαστήριο μαϊμού απορρυπαντικών - Θα πληρώσει €300.000 στην Ariel

Καλλιάνος: Πιθανές καταιγίδες και στην Αττική περίπου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης