Σάκης Κατσούλης: Δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι στο φετινό Survivor, έχω συμμετάσχει σε δύο και έχω κερδίσει και τα δύο
«Πέρσι είχαμε πάρει όλοι τα ίδια χρήματα, 5.000 ευρώ την εβδομάδα» αποκάλυψε ο νικητής του «Survivor All Star»
Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για τα επιχειρηματικά του σχέδια, το «Survivor» και τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».
Συγκεκριμένα, για το «Survivor» δήλωσε: «Δεν δέχθηκα πρόταση για το νέο κύκλο του Survivor και νομίζω πως είναι απόλυτα λογικό. Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το Survivor. Έχω συμμετάσχει σε δύο μέσα σε τρεις χρονιές και έχω καταφέρει να κερδίσω και τα δύο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6jitse2bc1)
Και συνέχισε: «Για μένα το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει μια ροή, να συνεχίσει, να βγούνε και άλλοι παίκτες για να δούμε νέα πρόσωπα. Από παλιούς μπήκε η Κατερίνα (σ.σ. Δαλάκα) και ο Αλέξης (σ.σ. Παππάς), δεν μπορώ όμως να πω κάτι γιατί ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις και πέρσι η Κατερίνα έφυγε με έναν τρόπο περίεργο, οπότε θεώρησε η ίδια ότι πρέπει να ξαναμπεί και να αποδείξει, αυτό νομίζω πως είπε και στο τρέιλερ της. Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία από μόνος του και πραγματικά ανυπομονώ να τον ξαναδώ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας ρόλος, το έχει πει και ο ίδιος, η δουλειά του είναι ηθοποιός οπότε δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος».
Σχετικά με τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε: «Τα φετινά ποσά δεν μπορώ να τα κρίνω γιατί δεν συζήτησα εγώ με την παραγωγή ούτε και ξέρω τι θα πάρουν τα παιδιά. Εγώ ήμουν πολύ καλά με τα χρήματα που πήραμε πέρσι, ίσα ίσα ήμουν από τους παίκτες που δεν ζήτησαν περισσότερα και θεώρησα ότι είναι πάρα πολλά χρήματα για τη σημερινή εποχή. Τώρα αν κάποιος μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα και τα πάρει, δεν τα παίρνει από μένα αλλά από την παραγωγή. Απ’ όσο ξέρω είχαμε πάρει όλοι τα ίδια χρήματα, 5.000 ευρώ την εβδομάδα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς