Λίγο πριν το Survivor επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δείκτες, ο Γιώργος Λιανός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον νέο κύκλο.
Ο παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό «Hello» κι αναφέρθηκε μάλιστα, στην αλλαγή που θα γίνει φέτος στο ριάλιτι, σχετικά με τις αποχωρήσεις των παικτών.
«Οι αποφάσεις και οι κινήσεις των παικτών θα είναι πλέον πιο ατομικές. Ασχέτως αγωνιστικής κατάστασης ή δυναμικής, κάθε παίκτης θα πρέπει να χρησιμοποιεί όλα του τα ατού, ακόμα και τη διπλωματία ή την μπλόφα προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι. Θα επικρατήσει ο πιο δυνατός, ο πιο έξυπνος, ο πιο διπλωμάτης», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα των αποχωρήσεων. «Η στήριξη του κοινού, που εκφραζόταν τόσα χρόνια μέσω ψηφοφορίας, δεν παύει να υπάρχει. Το να συνδεθεί ο κόσμος με έναν παίκτη είναι κάτι ξεχωριστό και πάντα θα υφίσταται. Το Survivor, επειδή έχει μεγάλη διάρκεια, είναι ένας ζωντανός οργανισμός, αφουγκραζόμαστε τι συμβαίνει και λειτουργούμε ανάλογα. Στόχος μας πάντως φέτος είναι να δούμε ένα πιο στρατηγικό παιχνίδι, από το οποίο δεν θα λείπει το αθλητικό στοιχείο. Το θέμα της αποχώρησης θα λύνεται με αυτόν τον τρόπο, με έναν ωραίο αγώνα», δήλωσε.
Τέλος, εξήγησε γιατί έγινε η αλλαγή αυτή. «Πάντα θέλαμε να κάνουμε αυτή τη στροφή και θεωρώ πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες», είπε κλείνοντας.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.