Ο πρόεδρος του ΣΕΗ τοποθετήθηκε με έμμεσο τρόπο επί του θέματος κι ενώ μπορεί να μην κατονόμασε τον Νίκο Οικονόμοπουλο, μέσα από τα λόγια του άφησε να εννοηθεί ότι αναφέρεται σε εκείνον.
Στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τόνισε πως δεν καταλαβαίνει όσους δυσανασχετούν, βλέποντας την εικόνα ενός ομόφυλου ζευγαριού που έχει παιδί.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αλήθεια γιατί κάποιοι ξυνίζουν από μια τέτοια εικόνα; Από μια τέτοια πραγματικότητα; Οι πολλά βαρείς που θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό που διαλαλεί τις απόψεις του ως έχει δικαίωμα αφού ζούμε σε δημοκρατία, αναρωτήθηκαν ποτέ αν έχει περισσότερη σημασία η αγάπη κι η φροντίδα που μπορεί να προσφέρει κανείς σε ένα παιδί άσχετα με το φύλο των γονέων;
Αναρωτήθηκαν ποτέ αν τα παιδιά που ζουν μόνο με τον ένα ή με τον άλλο γονέα μετά από διαλυμένους γάμους ή από αποφάσεις κυρίως γυναικών που φέρνουν στον κόσμο παιδιά με σπερματοζωάρια όπως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν για να τεκνοποιήσουν, ζουν πιο ευτυχισμένα; Γιατί λοιπόν τέτοια τοξικότητα;
Kι από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων: Θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι καλύτερο, κάτι πιο αρμόδιο να αποφασίζει; Ήρθε η ώρα να τελειώσει πια η καταδυνάστευση τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την γη. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει στην βουλή το νομοσχέδιο όπως έχει υποσχεθεί άμεσα».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.