Τζο Τζόνας: Ταξίδεψε μαζί με το μοντέλο Στόρμι Μπρι στο Άσπεν

Τζο Τζόνας: Ταξίδεψε μαζί με το μοντέλο Στόρμι Μπρι στο Άσπεν

Ο τραγουδιστής εθεάθη σε δείπνο μαζί με την 33χρονη 

jonas_-bree
Ο Τζο Τζόνας και η Στόρμι Μπρι έχουν προκαλέσει φήμες ότι βγαίνουν ραντεβού, καθώς πέταξαν μαζί με προορισμό το Άσπεν του Κολοράντο, αφού έφυγαν από το Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικού την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

Το μέλος των Jonas Brothers και το μοντέλο εθεάθησαν να δειπνούν μαζί στο «Casa Tua Aspen» σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε το gossip blog, «Deux Moi», την Πέμπτη.

«Ο Τζο Τζόνας και η νέα του φίλη Στόρμι Μπρι είναι επίσης στο "Casa Tua Aspen" απόψε», μοιράστηκε μια πηγή.
Κλείσιμο
Στη θολή φωτογραφία, ο 34χρονος τραγουδιστής φαίνεται να κάθεται σε ένα μικρό τραπέζι απέναντι από το 33χρονο μοντέλο, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στόρμι Χένλεϊ.
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-01-04_203045

Ο Τζόνας δεν φάνηκε να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ, φορώντας ένα φωτεινό λευκό πουλόβερ ιδανικό για τη χιονισμένη απόδραση.
Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, οι δυο τους εθεάθησαν σε ιδιωτικό αεροδρόμιο στο Κάμπο. Ωστόσο, δεν ήταν σαφές εκείνη τη στιγμή αν επρόκειτο για καθαρή σύμπτωση ή αν ήταν μαζί.

Η πρώην «Miss Tennessee Teen USA» φορούσε ένα άνετο μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο και μετέφερε τα πράγματά της σε ένα καφέ σακίδιο πλάτης και μια τσάντα Prada. Εντωμεταξύ, ο frontman του συγκροτήματος «DNCE» φορούσε ένα κόκκινο καπέλο, γυαλιά ηλίου και ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα.

Λίγες ημέρες πριν από τα ταξίδια τους, ο ίδιος και τα αδέλφια του Κέβιν και Νικ Τζόνας, είχαν πραγματοποιήσει μια ιδιωτική εμφάνιση για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα τοπικό ξενοδοχείο του Κάμπο.



Το ραντεβού του Τζόνας με την Μπρι έρχεται σχεδόν τέσσερις μήνες αφότου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη Σόφι Τέρνερ. Ήταν παντρεμένοι για μόλις τέσσερα χρόνια και μοιράζονται δύο κόρες.



Η Τέρνερ, από την πλευρά της, φαίνεται να έχει προχωρήσει στα προσωπικά της με τον Βρετανό αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον, με τον οποίο έχει απαθανατιστεί σε τρυφερές στιγμές.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών

Ανάβυσσος: Περίεργη υπόθεση ληστείας με θύμα προγραμματιστή υπολογιστών - Του έβαλαν χειροπέδες και μονωτική ταινία!

Πτολεμαΐδα: «Γιατί δεν κράτησαν το μωρό μέσα; Η νοσοκόμα είπε να του δώσουμε depon» - Ξεσπά ο παππούς του βρέφους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης