Σόφι Τέρνερ: Σε σχέση με τον Βρετανό αριστοκράτη, Πέρεγκριν Πίρσον

Σόφι Τέρνερ: Σε σχέση με τον Βρετανό αριστοκράτη, Πέρεγκριν Πίρσον

Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε τρυφερές στιγμές κατά τη διάρκεια βόλτας στο Λονδίνο

sophie_turner__1_
Η Σόφι Τέρνερ επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Βρετανό αριστοκράτη, Πέρεγκριν Πίρσον, καθώς βγήκαν ξανά μαζί αυτή την εβδομάδα.

Η 27χρονη ηθοποιός του «Game Of Thrones», η οποία βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου με τον εν διαστάσει σύζυγό της Τζο Τζόνας, εθεάθη να φιλά παθιασμένα τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης, η οικογένεια του οποίου έχει καθαρή αξία πάνω από 224 εκατομμύρια λίρες.
Η Τέρνερ και ο Πίρσον - που είναι γνωστός ως Πέρι στους φίλους του- εντοπίστηκαν για πρώτη φορά να φιλιούνται κατά τη διάρκεια μιας εξόδου τον Οκτώβριο, προκαλώντας εικασίες ότι είχε προχωρήσει μετά τον χωρισμό της από τον Τζόνας.

Κλείσιμο
Ο Πίρσον είναι ο μεγαλύτερος γιος και κληρονόμος του Μάικλ Πίρσον, του 4ου υποκόμη Cowdray, ενός πρώην παραγωγού ταινιών που κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Πίρσον. Η περιουσία της οικογένειάς του εκτιμάται στις 224 εκατομμύριες λίρες.

Η τελευταία έξοδος της ηθοποιού και του αριστοκράτη ήταν γεμάτη από δημόσιες εκδήλωσης αγάπης, καθώς έδειχναν ιδιαίτερα ερωτευμένοι κατά τη διάρκεια της βόλτας την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.  Τόσο η  Τέρνερ όσο και ο Πίρσον δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον, καθώς σταμάτησαν αρκετές φορές για αγκαλιές και φιλιά.


Ο 29χρονος Πίρσον έχει επίσης πρόσφατα περάσει τον δικό του χωρισμό, αφού χώρισε από τη βαφτιστήρα του βασιλιά Καρόλου, τη Μαρία-Ολυμπία. Ενώ, η Τέρνερ ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Τζόνας - με τον οποίο μοιράζεται δύο κόρες - στις αρχές του Σεπτεμβρίου. 

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock



Ειδήσεις σήμερα:

Κακοποίηση χάσκι - Ιδιοκτήτης: Θέλω να βρεθεί το κτήνος, δεν θα με εκπλήξει αν αποδειχθεί ότι είναι συγγενικό πρόσωπο

Εθνικό πένθος στο Λίχτενσταϊν για τον θάνατο του βενιαμίν της βασιλικής οικογένειας - Ποιος ήταν ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού: Κλείστε όλα τα πρωταθλήματα, λένε οι ένστολοι - Έκτακτη σύσκεψη το Σάββατο υπό τον Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης