Ο τράπερ και ο παρουσιαστής είχαν έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση, ανταλλάσσοντας άσχημους χαρακτηρισμούς.
Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφερθεί στον τράπερ πολλές φορές και μάλιστα, όχι με τον καλύτερο τρόπο.
Αντίστοιχα όμως, ο Snik είχε αναφερθεί κι εκείνος στον παρουσιαστή και είχε αναρτήσει μάλιστα, ένα στιγμιότυπο στο Instagram με τον Γιώργο Λιάγκα και το πρόσωπό του καλυμμένο με ένα... σαλιγκάρι.
Η διαμάχη τους κρατησε τρία χρόνια. Όπως φαίνεται όμως, οι δύο άνδρες αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα στο παρελθόν.
Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Snik, ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα. Πάνω στο στιγμιότυπο, γράφει: «Το λήξαμε κι αυτό. Beef ended».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη