Ο Snik προκάλεσε τον Λιάγκα σε αγώνα πυγμαχίας - Η οργισμένη απάντηση του παρουσιαστή

Ο Snik προκάλεσε τον Λιάγκα σε αγώνα πυγμαχίας - Η οργισμένη απάντηση του παρουσιαστή

«Πόσο θλιβερό είναι όταν πριν από λίγες μέρες κλαίει όλη η Ελλάδα γι αυτό που έγινε και για τη βία», είπε η Φαίη Σκορδά

Liagkas_Snik
Οι δύο ράπερ, ο Snik και ο Light πριν από μερικές μέρες προκάλεσαν χαμό στο διαδίκτυο όταν κανόνισαν μεταξύ τους αγώνα πυγμαχίας.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζει τον Snik να προκαλεί τον Γιώργο Λιάγκα σε πυγμαχία.

Ο Snik έκανε αυτή τη δήλωση μετά τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή για το περιστατικό με τον Light.

«Είδα ότι το σχολιάσανε αυτό, αλλά δεν έχω κάτσει ούτε στο google να τα ανοίξω να ξέρεις. Είδα ο Λιάγκας πάλι κάτι έλεγε. Άμα θέλει τον βάζουμε κι αυτόν στο undercard τον Λιάγκα, να βάλει τα γάντια του να παίξει. Να παίξω πρώτα άμα θέλει με τον Λιάγκα», φαίνεται να λέει ο Snik.

«Πόσο θλιβερό είναι όταν πριν από λίγες μέρες κλαίει όλη η Ελλάδα γι αυτό που έγινε και για τη βία και συνεχίζουμε να ακούμε και να έχουμε αυτά τα τραγούδια και αυτούς τους ανθρώπους που ακολουθούν παιδιά να λένε “ελάτε να πλακωθούμε”. Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας. Πριν λίγες ημέρες όλοι κάναμε αναρτήσεις και δισκογραφικές και όλοι και λέγαμε πόσο αυτό το παιδί… για τη βία, συναντιούνται παιδιά και σκοτώνονται κι αυτοί λένε μεταξύ τους “έλα να πλακωθούμε”. Είναι άκομψο. Δεν μπορείς να λες από τη μια μέρα αυτό και μετά να μην σε ενοχλεί αυτό», είπε έξαλλη η Φαίη Σκορδά πριν την προβολή του βίντεο.

Εξερράγη η Φαίη Σκορδά για Snik και Γιώργο Λιάγκα: "Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας;"


Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα
«Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο. Βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φέρεσαι ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά προβάλουν τον σεξισμό και τη βία», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε βίντεο: Ο Snik προκάλεσε τον Λιάγκα σε αγώνα πυγμαχίας - Η οργισμένη απάντηση του παρουσιαστή
Ο Snik προκάλεσε τον Λιάγκα σε αγώνα πυγμαχίας - Η οργισμένη απάντηση του παρουσιαστή
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τέλος το δράμα της οικογένειας που «έχασε» τα τρία της παιδιά στην Πάτρα: Δεν φαίνεται γονιδιακό πρόβλημα - Τι ερευνάται


Η Σοφία Βεργκάρα «ξέθαψε» παλιές της φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι


Έρευνα για το «είσαι η ντροπή της κοινωνίας» που είπε καθηγητής σε 12χρονο μαθητή που φόρεσε φούστα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης