Σιένα Μίλερ: Γέννησε η ηθοποιός

Σιένα Μίλερ: Γέννησε η ηθοποιός

Η 42χρονη έγινε μητέρα για δεύτερη φορά

Sienna_Miller
Η Σιένα Μίλερ κρατάει πλέον στην αγκαλιά της, το δεύτερο μωρό της.

Η 42χρονη ηθοποιός έχει ακόμη μια κόρη με τον ηθοποιό Τομ Στάριτζ, η οποία είναι 10 χρονών. Το δεύτερο μωρό της το απέκτησε με το 26χρονο μοντέλο Όλι Γκριν.

Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail, το ευτυχισμένο ζευγάρι σταμάτησε σε ένα καφέ στο Λονδίνο, έχοντας αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη του.

Κλείσιμο


Η Μίλερ σε πρόσφατη συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας με τον σύντροφό της, αλλά και την εγκυμοσύνη της σε ηλικία 41 ετών.

Η ηθοποιός, υπερασπιζόμενη τις επιλογές της, απέρριψε την κοινωνική κριτική, δηλώνοντας ότι η αγάπη και η χαρά καθόρισαν τη σχέση της με τον σύντροφό της. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι βολεύονται με έναν τρόπο ζωής που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ο οποίος είναι πολύ μισογυνιστικός και πατριαρχικός», δήλωσε η ηθοποιός στη Vogue.

BLU_A35030992
Η Μίλερ με τον σύντροφό της, Όλι Γκριν / Credit: AbacaPress

Η Μίλερ τόνισε τις εξελισσόμενες προοπτικές στις σχέσεις, σημειώνοντας πως οι νεότερες γενιές αντιμετωπίζουν τις δυναμικές με διαφορετικό τρόπο από τις δικές της εμπειρίες. Η ηθοποιός, που περιμένει κοριτσάκι με τον Γκριν, εξέφρασε την απογοήτευσή της για την εστίαση των μέσων ενημέρωσης στην ηλικία και τις ερωτικές επιλογές της, κάνοντας λόγο για αντανάκλαση των παγιωμένων διπλών προτύπων.

«Φαντάζομαι ότι θα ήταν περίπλοκο για τον καθένα να το καταλάβει, αλλά δεν υπήρξε τίποτα άλλο παρά αγάπη και χαρά» πρόσθεσε για τη διαφορά ηλικίας, συμπληρώνοντας: «Δεν νομίζω ότι μπορείς να νομοθετήσεις σε θέματα καρδιάς. Εγώ σίγουρα δεν μπόρεσα ποτέ να το κάνω».

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για την κακοκαιρία που έρχεται - «Προσοχή σε όσους ταξιδέψουν την Κυριακή»

«Αυτός είναι ο μόνος λόγος που ο απαγωγέας της Χαμάς δεν με βίασε» - 54 ημέρες στην κόλαση έζησε η Μία


Επίθεση 15 ατόμων σε δύο νεαρούς στο Περιστέρι - Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και τους ξυλοκόπησαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης