Σιένα Μίλερ: «Τα βάζει» με όσους την κρίνουν για την εγκυμοσύνη της στα 41 και τη μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της

Σιένα Μίλερ: «Τα βάζει» με όσους την κρίνουν για την εγκυμοσύνη της στα 41 και τη μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της

Νομίζω ότι οι άνθρωποι βολεύονται με έναν μισογυνιστικό και πατριαρχικό τρόπο ζωής, δήλωσε η ηθοποιός

MILLER-43423
Η Σιένα Μίλερ, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας με τον σύντροφό της, αλλά και την εγκυμοσύνη της σε ηλικία 41 ετών.

Η ηθοποιός, υπερασπιζόμενη τις επιλογές της, απέρριψε την κοινωνική κριτική, δηλώνοντας ότι η αγάπη και η χαρά καθόρισαν τη σχέση της με τον σύντροφό της, Όλι Γκριν.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι βολεύονται με έναν τρόπο ζωής που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ο οποίος είναι πολύ μισογυνιστικός και πατριαρχικός», δήλωσε η ηθοποιός στη Vogue.

BLU_A35030992
Η Μίλερ με τον σύντροφό της, Όλι Γκριν / Credit: AbacaPress
Η Μίλερ τόνισε τις εξελισσόμενες προοπτικές στις σχέσεις, σημειώνοντας πως οι νεότερες γενιές αντιμετωπίζουν τις δυναμικές με διαφορετικό τρόπο από τις δικές της εμπειρίες. Η ηθοποιός, που περιμένει κοριτσάκι με τον Γκριν, εξέφρασε την απογοήτευσή της για την εστίαση των μέσων ενημέρωσης στην ηλικία και τις ερωτικές επιλογές της, κάνοντας λόγο για αντανάκλαση των παγιωμένων διπλών προτύπων.

«Φαντάζομαι ότι θα ήταν περίπλοκο για τον καθένα να το καταλάβει, αλλά δεν υπήρξε τίποτα άλλο παρά αγάπη και χαρά» πρόσθεσε για τη διαφορά ηλικίας, συμπληρώνοντας: «Δεν νομίζω ότι μπορείς να νομοθετήσεις σε θέματα καρδιάς. Εγώ σίγουρα δεν μπόρεσα ποτέ να το κάνω».

Αναλογιζόμενη τις προηγούμενες πολύ προβεβλημένες σχέσεις της, ιδίως με τον Τζουντ Λο, η 41χρονη ηθοποιός αναγνώρισε τον έντονο έλεγχο των μέσων ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς καριέρας της, εκφράζοντας τη συμπάθειά της για τις γυναίκες που υφίστανται παρόμοιο δημόσιο έλεγχο στη σημερινή εποχή των έξυπνων τηλεφώνων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Κλείσιμο

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2021. Τον Αύγουστο του 2023 κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν όταν η ηθοποιός εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά στο κόκκινο χαλί του Vogue World 2023 τον Σεπτέμβριο.

Η ηθοποιός έχει ακόμη μια κόρη με τον ηθοποιό Τομ Στάριτζ, η οποία είναι 10 χρονών, ενώ προηγούμενως ήταν παντρεμένη με τον Τζουντ Λο από το 2004 έως το 2006.

Ειδήσεις σήμερα:

Διαστημικός Αντετοκούνμπο με 64 πόντους σε 35 λεπτά - Δείτε το ιστορικό ρεκόρ στο 140-126 με τους Πέισερς

Τις φωτογραφίες των 5 που έκλεβαν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ έδωσε η ΕΛΑΣ - Είχαν λεία €190.000

Μετά το «μπλόκο» στην Αλβανία έρχεται η μάχη για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό - Η γραμμή Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης