Ανδρέας Φουστάνος: Οι γυναίκες στα 20 τους σήμερα ξέρουν πράγματα που δεν ήξεραν άλλα χρόνια οι 40άρες

Ανδρέας Φουστάνος: Οι γυναίκες στα 20 τους σήμερα ξέρουν πράγματα που δεν ήξεραν άλλα χρόνια οι 40άρες

«Από πάντα μου άρεσαν οι πιο νέες γυναίκες, κι όταν ήμουν νέος, πάλι με νεότερες ήμουν» πρόσθεσε 

andreas-foustanos
Ο Ανδρέας Φουστάνος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην προτίμηση που έχει στις νεότερες γυναίκες, στη Νατάσσα Θεοδωρίδου, αλλά και στο εγγόνι του.

Ο πλαστικός χειρουργός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, δήλωσε: «Αγαπάω πολύ το γυναικείο φύλο, αλλιώς δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά. Η γυναίκα είναι δύσκολο πλάσμα για να μπορέσεις να τη διαχειριστείς».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από πάντα μου άρεσαν οι πιο νέες γυναίκες. Κι όταν ήμουν νέος, πάλι με νέες ήμουν. Κι όσο ήμουν μικρός, με μικρότερες ήμουν. Οι γυναίκες στα 20 τους σήμερα, ξέρουν πράγματα που δεν ήξεραν άλλα χρόνια οι 40άρες. Σίγουρα, μου αρέσει να έχει ωραίο πρόσωπο, ωραία χαρακτηριστικά. Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, αυτές που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμένα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy42ars6hand)
Κλείσιμο

Όσο για τη σύντροφό του, δήλωσε: «Εννοείται πως έχω μια γυναίκα στο πλευρό μου αυτή τη στιγμή. Δεν συγκατοικούμε. Αν έχεις συντροφικότητα όλη μέρα, μπορεί να θέλεις και κάποιες ώρες να είσαι μόνος σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν τον εαυτό τους. Εγώ τον διαχειρίζομαι. Μπορώ να μαγειρέψω, μπορώ να τα κάνω όλα».

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε και για τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. «Η Νατάσα δεν μαγειρεύει, δεν της αρέσει και το φαγητό ιδιαίτερα. Οι σχέσεις μας είναι τέλειες. Αν ήταν να με συμβουλεύει και να τη συμβουλεύω, θα ήμασταν ακόμα μαζί. Τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος πάντα, τίποτα δεν είναι αιώνιο. Η αγάπη είναι αιώνια, είμαστε ακόμα αγαπημένοι. Όταν δύο άνθρωποι παντρεύονται και κάνουν και παιδί, από εκεί και πέρα τελείωσε, είναι για πάντα. Δεν μπορείς να τραβήξεις Χ», τόνισε.

Τέλος, για τη σχέση του με τον εγγονό του, είπε: «Με το εγγόνι μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είμαστε φίλοι. Δεν έχω εγώ τις σχέσεις του χαζοπαππού. Δεν μου αρέσει να με λένε παππού, Αντρέα με φωνάζει. Να σε φωνάζει παππού από τώρα, τι είσαι; Γέρος;».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέφτει η θερμοκρασία – Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα και για αύριο

Δείτε βίντεο με τη σοκαριστική στιγμή που ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Νότιας Κορέας δέχεται επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό

Αποφυλακίζεται ο Όσκαρ Πιστόριους: Το χρυσό... κελί και ο υπόκοσμος που διψά για εκδίκηση για τον φόνο της Ρίβα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης