Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, τις σχέσεις του και την αδυναμία που έχει σε γυναίκες μικρότερης ηλικίας.
Αρχικά, σχετικά με το «φαινόµενο» Φουστάνος δήλωσε: «Γιατί είµαι φαινόµενο; Εγώ τη δουλειά µου κάνω».
Για το αν έχει ψωνιστεί ποτέ ο πλαστικός χειρουργός ανέφερε: «Οχι, βέβαια. Τι να ψωνιστώ; Προσγειωµένος είµαι. Πατάω στα πόδια µου».
Για το ενδεχόμενο τρίτου γάμου σχολίασε σε συνέντευξη που έδωσε στα «Παραπολιτικά»: «Αν τύχαινε. Είµαι ανοιχτός πάντα. Ολοι οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη συντρόφου. Εννοείς επί µονίµου βάσεως; (γέλια)».
Και πρόσθεσε: «Πάντα είµαι σε σχέση» ενώ για την προτίμηση που δείχνει σε νεαρότερες γυναίκες είπε: «Σε συνοµήλικές µου λίγο δύσκολο [να δείξω προτίμηση] (γέλια). Μου αρέσει η γυναίκα να έχει όρεξη, να µην έχει βαρεθεί τη ζωή της».
Τέλος, αναφορικά με την απώλεια του πατέρα του όταν ο ίδιος ήταν 32 ετών, απάντησε: «Εφυγε από ανακοπή καρδιάς. Ηταν µεγάλη απώλεια για µένα, γιατί ήµουν πάνω στη φάση της δηµιουργίας µου. Χάνεις ένα στήριγµα. Μου λείπει ο άνθρωπος που «φεύγει». Προχωράµε όµως, συνεχίζουµε, παλεύουµε».
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.