Φάνης Μουρατίδης: Φοβόμουν το ενδεχόμενο της επιτυχίας, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ

Φάνης Μουρατίδης: Φοβόμουν το ενδεχόμενο της επιτυχίας, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ

«Ο χρόνος είναι υποκειμενική ιστορία, ο καθένας θέλει άλλους χρόνους» δήλωσε ο ηθοποιός

mouratidis
Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για την αρχή του στην τηλεόραση και τους ανθρώπους που καθόρισαν την καλλιτεχνική του διαδρομή.
Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!».

Σχετικά με τον λόγο που καθυστέρησε να μπει στον χώρο της τηλεόρασης, ο ίδιος σχολίασε: «Τελείωσα τη Δραματική του ΚΘΒΕ και έμεινα στη Θεσσαλονίκη για άλλα έξι – επτά χρόνια. Μάλλον φοβόμουν το ενδεχόμενο της επιτυχίας, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Μεγάλωσα και, όταν μπήκα στην τηλεόραση, μάλλον τότε ήμουν έτοιμος. Έτσι ένιωθα. Ξέρεις, ο χρόνος είναι υποκειμενική ιστορία, ο καθένας θέλει άλλους χρόνους».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ ήθελα τον χρόνο μου. Τότε έκανα ένα guest στη σειρά της ΕΡΤ, "Η σιωπή των αγγέλων" σε σκηνοθεσία Χριστόφορου Χριστοφή αλλά το πρώτο μου σίριαλ, όπου συμμετείχα σε όλα τα επεισόδια, ήταν το "Έτσι ξαφνικά" της Μιρέλλας Παπαοικονόμου».

Επίσης, αναφορικά με τα άτομα που τον βοήθησαν, ο Φάνης Μουρατίδης απάντησε: «Πριν καν μπω στη σχολή συνάντησα τον Νίκο Καββαδά, που με επηρέασε σε ότι έχει να κάνει με το θέατρο. Στα όνειρα μου ήταν να βγάλω τη σχολή. Από τους πρώτους που με καθόρισαν ήταν ο λογοτέχνης και διευθυντής του ΚΘΒΕ τότε Νίκος Μπακόλας. Αργότερα συνάντησα τον Ανδρέα Βουτσινά, τον Βασίλη Παπαβασιλείου, τον Κώστα Τσιάνο, τον παραγωγό Γιώργο Λεμπέση και εντάχθηκα στο θέατρο "Αμόρε". Τους οφείλω πολλά, όπως και στους καθηγητές μου στη σχολή και τον διευθυντή μου, Δημήτρη Βάγια. Σε αυτά θα προσθέσω την εμπειρία μου από τους Πέρσες στο Εθνικό με τον Λευτέρη Βογιατζή, τη συνεργασία μου με την Ελένη Ράντου, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Γιάννη Κακλέα».

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο με τη σοκαριστική στιγμή που ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Νότιας Κορέας δέχεται επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό

Ρεκόρ στα επείγοντα του νοσοκομείου Τρικάλων: 160 περιστατικά την πρώτη ημέρα του χρόνου

Αποφυλακίζεται ο Όσκαρ Πιστόριους: Το χρυσό... κελί και ο υπόκοσμος που διψά για εκδίκηση για τον φόνο της Ρίβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης