Ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, Νίκοςέφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τα κοντινά του πρόσωπα.
Ο άτυχος άνδρας πνίγηκε, ενώ έανε ψαροντούφεκο στη Λήμνο. Ο Νίκος Ρόκκος δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κινητοποίηση του λιμενικού. Βρέθηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή, ανοιχτά του χωριού Παναγιά.
Η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία γνώριζε τον Νίκο Ρόκκο, έκανε μια ανάρτηση στα social media, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο και στη λεζάντα, που το συνοδεύει έγραψε: «Καλό να είναι το ταξίδι σου Νικόλα μου στο φως... Έφυγες νωρίς ρε μπαγάσα».
Ο υπερσύγχρονος στόλος της Superfast Ferries μας προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, με προνομιακή έκπτωση για όλο το 2025 – Πώς να την αποκτήσουμε.
Η Bayer Ελλάς, με σταθερή δέσμευση στην καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική υπευθυνότητα, αποδεικνύει έμπρακτα πως ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινος, πιο δίκαιος και πιο φωτεινός