Cash or Trash - Γιώργος Καράμπελας για τη σεξουαλικότητά του: Η οικογένειά μου με ράπισε αρκετά

Cash or Trash - Γιώργος Καράμπελας για τη σεξουαλικότητά του: Η οικογένειά μου με ράπισε αρκετά

«Με λοιδόρησαν κι ένιωσα όλο αυτό το πράγμα που λέμε εκφοβισμό» εξήγησε

giorgos-karampelas
O Γιώργος Καράμπελας, ο αγοραστής του «Cash or Trash», έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τη σχέση του με τους γονείς του.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στον συνδυασμό της αρσενικής με τη θηλυκή του πλευρά.

Αρχικά, δήλωσε: «Ήμασταν μια δυσλειτουργική οικογένεια, όπως δυστυχώς δισεκατομμύρια οικογένειες, στα πράγματα τα συναισθηματικά της και στο πώς με έβλεπαν. Ήταν τα πέτρινα χρόνια τότε. Ήμουν ένα ιδιαίτερο παιδί, με την κάλτσα μου κι όλο αυτό το πράγμα. Δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν, γιατί είχαν κι αυτοί προβολές άλλων ζωών από τους δικούς τους γονείς. Κατοχές, σύνδρομα κλπ».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy0megm6x395)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το λάθος που έκαναν ήταν ότι δεν με άφησαν σε μια γωνία να πράξω μόνος μου, αλλά με ράπισαν αρκετά. Δηλαδή, με λοιδόρησαν κι ένιωσα όλο αυτό το πράγμα που λέμε εκφοβισμό, ακόμα και στην οικογένειά μου. Δεν με άφησαν να είμαι απλώς. Παρόλα αυτά, έμαθα πολύ την έννοια της αγάπης και της εστίας που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Αναφορικά με τη μητέρα του, είπε: «Η μητέρα μου ήταν περιπτωσάρα. Υπέροχη πλην όμως, ακριβώς επειδή είχε κι αυτή τα δικά της θέματα με την κοινωνία και τα στερεότυπα, την ίδια στιγμή που μου έλεγε "Γιώργο, τι προτείνεις να φορέσω; Αυτή τη μποτουνιέρα και αυτές τις κάλτσες;", την ίδια στιγμή μου τραβούσε το χαλί κάτω από τα πόδια και μου έλεγε "δεν είναι αυτά για εμάς". Αυτό το "για εμάς" έχει πολλές αναγνώσεις. Πρώτη, για την τάξη μας. Δεύτερη, για άντρες».

Τέλος, για την αρσενική και τη θηλυκή του πλευρά, δήλωσε: «Νομίζω από την κούνια μου, από γεννησιμιού μου, είχα καλά μέσα μου το δισυπόστατο που πιστεύω ότι υπάρχει σε όλους μας, τη θηλυκή και την αρσενική μου πλευρά. Τα είχα χωρίσει πολύ καλά μέσα μου».



Ειδήσεις σήμερα:

Στα δικαστήρια ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία 16χρονου σε φαρμακείο στον Χολαργό

Με χειροπέδες για να ορκιστεί ο Κασιδιάρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης